Dilek sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 00:29

05.05.2023 tarihinden Derimod dan Deri mont aldım. 3kez giydim ve sonu hüsran montun her yeri den renk attı. Bazı yerlerindeki renk atmaları çok geniş alanda. Bazı yerleri dede nokta şeklinde. Aldığım mağazaya götürdüm. Masadaki çalışan montun fotoğrafını çekti. Montu bize geri verdi. Fotoya bakıp karar vereceklermiş. Bu nasıl ilgisizlik. Montu alıp incelemeye bile yollamadılar. 2024 sezonundan aldım montu. Tüketici Mahkemesi'ne vereceğim. Hakkımı arayacağım. Sonuna kadar.

12 Ekim 2025 16:01

Merhaba 05.05.2024 tarihinde Derimod mağazasından bir erkek bir kadın mont aldık. Kadın montu ben kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ama erkek montu eşim kullanmaya başlayalı 22 gün oldu ve bu zaman zarfında 3, ya da 4 kez bile giymedi. Eklediğim video ve fotoğraflarda görünen şikayetlerden dolayı 2024 Mayıs ayında mağazaya gittim. Önce almadılar montu, sonra çağırdılar nizi tekrar ve montu boyayıp 1 ay sonra teslim ettiler ve bir daha renk bozulması olmayacak dediler. 2024 yılı bu şekilde geçti. 2025 yılı montu yine 3 ya da 4 kez giyildi yine aynı yerlerinden renk attı bozuldu. Evet tamda aynı yerlerinden. Montu aldığımıza alacağımıza pişman olduk. Erkek montu defolu ve ürünü iade ya da yeni bir ürünle değişimini talep edeceğim. Kadın montunda bir sıkıntı yok fakat erkek montunun defolu ve ayıplı mal olduğunu kabul etmiyorlar. 13.10.2025 tarihinde yani yarın bu talebimle mağazaya yine başvuracağım. Talebim red edilecek biliyorum. Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim. Bu olay cidden Derimod markasına asla yakışmadı. Kimse parayı sokakta bulmuyor. Muşamba naylon poşet ürünleri deri diye boyayıp satamazsınız.

Gökhan
Gökhan

Sonuç ne oldu acaba

Dilek

Bu arada montu 05.05.2024 tarihinde almışım. 28.05.2024 tarihinde bu renk atmalarından dolayı hem buraya hem de mağazaya şikayette bulunmuşum. Ürünü almamla ürünün defosunun ortaya çıkması tam 23 gün sonra. 23 günde 3 kere giyilmedi bile. Tüketici Mahkemesi'ne vereceğim.

Dilek

Sonuç, 2024 yılında aldığım mağazaya iade ya da değişim diye verdiğim ürün bana boyanıp geri verildi. Bir daha olmaz denildi. 2025 Sonbahar geldi eşim yine 3 ya da 4 kez giydi. Aynı yerlerden aynı şekilde renk attı. Bu kadar olur farklı yerlerden değil aynı yerlerden renk attı. Tekrar mağazaya götüreceğim bakalım ne diyecekler.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
22 Ekim 2025 00:32
derimod-deri-montta-dikis-sorunu-ve-olumsuz-degisim-yaniti-5.jpg
derimod-deri-montta-dikis-sorunu-ve-olumsuz-degisim-yaniti-1.jpg
Srvt sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 10:07

Alvan