Dent Üniversal Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Yapılmayan İşlemin Ücretini Aldı İade Etmedi

23 Nisan 2024 13:54

9 nisanda kızım düştü acil vaka ile DentÜniversal ağız sağlığı dış polikliniğine gittik fakat gitmez olaydık kızımın ön dişleri kırıldı bir dişine kanal dediler yaptılar fakat yarım kanal yapmışlar ama bizden işlem ücreti olarak 3000 TL aldılar tanıdığımız hekime götürdük tedavimizi ona geçirdik oradaki işleme gitmedik aradık ve iade istedik 1000 TL iade olacaktı 15 nisanda IBAN istediler attık 21 nisanda tekrardan konuştuk bir beyefendi ile muhasebe yarın yatıracak dedi 1 hafta oyaladılar ve bugün girişte duran *** hanım aradı gereksiz bahaneler sundu doktor bey o gün dış kesmesin diye üçüne dolgu yaptı geçici olarak sırf bahane olsun diye **** hanım ücretin içinde olan şeyin bile parasını istedi biz değil siz 4000 yollayın dedi hem yapılmayan şeyin ücretini aldılar hem de yüzümüze kapatıyorlar eğer haksız olsaydık kaç gündür konuşuyoruz atacağız iadenizi diyorlar yarım kanal oldu sonuçta yapılmayan işlem parası aldınız o zaman neden IBAN attırdınız 1 haftadır ödeyeceğiz dediniz Sağlık Bakanlığı ve CİMER'e de şikayette bulundum.

Dent Üniversal Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Yapmadığı İşlem Ücretini Aldı

23 Nisan 2024 12:28
Dent Üniversal Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Yapmadığı İşlem Ücretini Aldı
Simge sonuçtan çok memnun

25 Nisan 2024 22:09
"Yusuf bey ilgilendi ve telafi etti ince düşüncesi için teşekkür ederim"
Dent Üniversal Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Dent Üniversal Yapmadığı İşlemin Ücretini Aldı

Alpi Diş Hastanesi'nde İade Sorunu Ve İletişim Eksikliği

28 Şubat 2025 10:00
Alpi Diş Hastanesi'nde İade Sorunu Ve İletişim Eksikliği

Yanlış Kanal Tedavisi Ve Kırılan Dişler: Güven Sarsıcı Deneyim

12 Ekim 2024 17:19
Bedia sonuçtan hiç memnun değil

Dinçalya Smile Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Şikayeti

08 Kasım 2024 02:34