Dent Üniversal Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Yapmadığı İşlem Ücretini Aldı

Dent Üniversal Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Yapmadığı İşlem Ücretini Aldı
23 Nisan 2024 12:28

Acil vaka ile dent üniversal ağız ve diş sağlığı polikliniğine gittim. 3 tane dişim kırıldı ön dişler, en çok kırılan ön dişime yarım kanal tedavisi yapıldı ve bizden yapılmayan işlem olarak 3000 TL ödeme alındı fakat öğrendik ki tam kanal ücretini almışlar biz yaptırdığımız işlem hariç yaptırmadığımız işlemin ücretini de vermişiz aradım görüştüm.

1 hafta önce paranızı yatıracağız iade yapacağız 1000 TL dediler dünde görüştük iade yarın gerçekleşecek dediler. Fakat dalga geçer gibi girişte duran r** hanım gereksiz bahaneler sunarak ücretimizi iade edilmeyeceğini söyleyip telefonumuzu yüzümüze kapattı. Gereğinin lütfen yapılmasını rica ediyoruz hiçbir hastaya böyle bahane sunulup mağdur edilemez ve saygısızlık yapıp yüzümüze kapatamaz.

Simge sonuçtan çok memnun

25 Nisan 2024 22:09
"Yusuf bey ilgilendi ve telafi etti ince düşüncesi için teşekkür ederim"
Dent Üniversal Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Dent Üniversal Yapmadığı İşlemin Ücretini Aldı

Dent Üniversal Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Yapılmayan İşlemin Ücretini Aldı İade Etmedi

23 Nisan 2024 13:54
Sena sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2023 18:00

Özel Nefes Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Kanal Tedavisi Yaptırdım, Üslupsuzluğa Maruz Kaldım!

20 Eylül 2023 17:11
Başak sonuçtan hiç memnun değil

İkon Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Hadımköy Asla Çözüm Odaklı Bir Tavırları Yok

09 Mart 2025 19:31