Yanlış Kanal Tedavisi Ve Kırılan Dişler: Güven Sarsıcı Deneyim

12 Ekim 2024 17:19

Ş**** beyin referansına güvenerek merkezinizde 6 işlem yaptırdım. 2 kanal 3 dolgu ve diş taşı temizleme. Kanalların yapıldığı gün organizasyon hatalarınız yüzünden 4'de girdiğim kliniğinizden akşam 11'de çıktım. Temizlik personellerinizle birlikte yani. Bu süreçte anestezi geçtiği için 3 kere çene kemiğimi uyuşturdunuz. Yapılan kanalların ikisinin de sinirlerini almayı beceremeyen kadronuz sebebi ile aynı işlemi birkaç ay sonra ikisi için de tekrar ettiniz ve tekrar sırasında bir dişimi kırdınız. Dişimin kırıldığını, diş etime bir şey battığını söylediğim halde hekiminiz hayır sorun yok dedi ve dişime batan kırık diş enfeksiyona sebep olduktan sonra dişi kırdıklarını anladılar. Yapılan yenileme sonrası belli oldu ki yine sinirleri almayı becerememişler ve diğer dişim de kırıldı. Kırılan diş dilimi kestiği için ve size tekrar güvenme gafletine düşerek dişimi tamamen kaybetmemek adına acilen başka bir polikliniğe gittim ve merkezinizi arayarak röntgenlerimi istedim. Yani 2 kere saatler harcayarak yaptığınız 2 kanal işleminin son halini. Eşimden ücret istendiğini öğrenince çağrı merkezinizi aradım ve mahkemelik olup olmak istemediklerini sordum. Bana ivedi göndermeleri gereken röntgenleri 1 saat sonra ön diş olarak gönderdiler. Benim ön dişimi mi yaptınız siz? İyi niyetimi kaybettim ve şu an kırılan dişin dilimi kestiğini raporlamak için devlet hastanesine gidiyorum. Mahkemelik olduk. Hayırlı olsun.

Başak sonuçtan hiç memnun değil

İkon Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Hadımköy Asla Çözüm Odaklı Bir Tavırları Yok

09 Mart 2025 19:31

Lyonmed Diş Kliniği Diş Tedavisi Kabusu: Ağrı Ve Maddi Kayıp!

10 Nisan 2025 14:55
Zelal sonuçtan hiç memnun değil

İnci Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (İstanbul) Diş Temizliği Yaparken Dişimi Kırdılar

Panorama Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Tedavisinde Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı

21 Ağustos 2024 23:42