Kemal sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2023 23:31

Selamlar,
Geçen sene aldığım DemirDöküm Ademix kombiyi geçen kış çok kısa bir süre kullanma imkanım oldu, herhangi bir sıkıntı da yaşamadım. Bu sene Aralık ayının 8inde evime kiracı girdi ve kombinin F28 arızası verdiğini söyledi. Servisi aradım telefonda söylediklerini yaptık fakat arıza giderilmedi. Servis geldi üfledim düzeldi demiş ama birkaç gün sonra tekrar aynı arıza yaşandı daha sonra tekrar aynı arıza ve en son yine hala F28 arızasından sonra tekrar servis geldi ve ateşleyici parçası değişti. Ertesi gün tekrar, yeniden F28 arızası verdi ve günlerdir o şekilde kombi çalışmıyor. Kiracım mağdur ben de mağdurum sürekli olarak yaklaşık 1 aydır bu problemle uğraşıyoruz. Ben makinenin komple garanti kapsamında değişimini talep ediyorum.

23 Ocak 2024 13:07

8 aralıktan beri aynı problem devam ediyor sorun çözülmedi. İstanbul'dan çıkıp sırf bu problemin giderilmesi için Aydın Kuşadası'na geldim. Bu sabah Kuşadası DemirDöküm servisinden Okan bey geldi kombinin kapaklarını açtı bir 10 dakika sonra kapattı. Sorun çözüldü mü dedim yok hayır dedi, e dedim nereye gidiyorsunuz o zaman, garantili ürün satıyorsunuz ya değiştirin ya da bir buçuk aydır devam eden sorunu çözün, bana verdiği yanıtı söylüyorum daha önce de geldik hatta parça değiştirdik yine çözülmedi, biz buraya geliyoruz parça da değiştiriyoruz bu "bize giriyor", DemirDöküm bize bir ödeme yapmıyor. Böyle bir cevap olabilir mi? Böyle bir üslup. Kombinin kapağını açtığında kombiden bir patlama sesi geldi ve kiracım daha önce de bu sesin geldiğini söyledi. Bu arada servis elemanı Okan beyin 5. Gelişi ama sadece bir giriş yapmış, ben Genel Müdürlüğü cihaz değişimi talebi için aradığımda 3 kez aynı arızayı vermiş olması gerekiyor diyor, yahu ne 3 keresi 5 kere kendi elemanınız geliyor ama bunu belirtmiyor. Bunu da rapora ekleyin dediğimde "hı hı tamam ekliyorum " diye cevap verip kapıdan çıktı şimdi yolluyorum raporu dedi ama o ifadesinden de belli olduğu gibi rapora 5 kere aynı problem, f28 arızası için gelindiğini eklememiş. Bu kombi bozuk! Patlayarak çalışıyor, tehlike arz ediyor. Servis elemanı Okan beyin gözü önünde de oldu bu patlama. Bunu değiştirin. Servis defalarca gelip gidiyor, evde 2 tane küçük kız çocuğu var ve bu soğuk kış günlerinde ısınamıyorlar! Böyle güvenerek aldığım markanın bir problemi çıktığında bu kadar çözümsüz kalmasına inanamıyorum. Yazık. Hakkımı sonuna kadar arayacağım, beni İstanbul'dan kalkıp Kuşadası'na getirdiniz bir sorun için. Bir daha kimseye de tavsiye etmeyeceğim bir marka.

Ek
Ek
03 Ocak 2024 14:00 (Şikayetten 4 gün sonra)
Kemal
23 Ocak 2024 12:58
DemirDöküm Kombi Arızası Ve Garanti Kapsamında Değişim Talebi

8 aralıktan beri aynı problem devam ediyor sorun çözülmedi. İstanbul'dan çıkıp sırf bu problemin giderilmesi için Aydın Kuşadası'na geldim. Bu sabah Kuşadası DemirDöküm servisinden Okan bey geldi kombinin kapaklarını açtı bir 10 dakika sonra kapattı. Sorun çözüldü mü dedim yok hayır dedi, e dedim nereye gidiyorsunuz o zaman, garantili ürün satıyorsunuz ya değiştirin ya da bir buçuk aydır devam eden sorunu çözün, bana verdiği yanıtı söylüyorum daha önce de geldik hatta parça değiştirdik yine çözülmedi, biz buraya geliyoruz parça da değiştiriyoruz bu "bize giriyor", DemirDöküm bize bir ödeme yapmıyor. Böyle bir cevap olabilir mi? Böyle bir üslup. Kombinin kapağını açtığında kombiden bir patlama sesi geldi ve kiracım daha önce de bu sesin geldiğini söyledi. Bu arada servis elemanı Okan beyin 5. Gelişi ama sadece bir giriş yapmış, ben Genel Müdürlüğü cihaz değişimi talebi için aradığımda 3 kez aynı arızayı vermiş olması gerekiyor diyor, yahu ne 3 keresi 5 kere kendi elemanınız geliyor ama bunu belirtmiyor. Bunu da rapora ekleyin dediğimde "hı hı tamam ekliyorum " diye cevap verip kapıdan çıktı şimdi yolluyorum raporu dedi ama o ifadesinden de belli olduğu gibi rapora 5 kere aynı problem, f28 arızası için gelindiğini eklememiş. Servisi tekrar aradım yetkili kişi ya da Kuşadası sorumlusu kişiyle görüşmek istediğimi söyledim Salih beyin numarasını verdiler defalarda aradım telefonu açmadı dönüş de yapmadı. Servise gelen kişi Okan bey ama servis formunda yazan isim Salih bey. Bu kombi bozuk! Patlayarak çalışıyor, tehlike arz ediyor. Servis elemanı Okan beyin gözü önünde de oldu bu patlama. Bunu değiştirin. Servis defalarca gelip gidiyor, evde 2 tane küçük kız çocuğu var ve bu soğuk kış günlerinde ısınamıyorlar! Böyle güvenerek aldığım markanın bir problemi çıktığında bu kadar çözümsüz kalmasına inanamıyorum. Yazık. Hakkımı sonuna kadar arayacağım, beni İstanbul'dan kalkıp Kuşadası'na getirdiniz bir sorun için. Bir daha kimseye de tavsiye etmeyeceğim bir marka.

Nur

Sorun çözüldü mu?

19 Kasım 2024 16:54
Seyhan sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 20:36

23 Aralık 2024 12:38