Delonghi Kahve Makinesi Süt Köpürtmüyor!

24 Aralık 2024 08:103.789
Ersin
23 Aralık 2024 01:18

Yaklaşık 2 ay önce tokat Teknosa'dan Delonghi magnifica Evo 310.80 kahve makinesi satın aldım. Ancak makine sütlü ürünlerde köpürtme yapamıyor. Makineyi aldıktan sonra 1 ay kadar Youtube.com videoları izleyerek ve çeşitli yöntemler deneyerek köpük ürettirmeye çalıştık. 10 kahveden 1nde köpük olsa 9unda videodaki gibi köpüksüz kahve verdi hep. Dolayısıyla aldıktan sonraki 28. Günde Teknosa ya götürüp makineyi iade etmek istediğimi söyledim. Bunun için önce servise gönderip testlerini yaptırmamız gerekli dediler. Makine yaklaşık 1 ay Sivas'taki yetkili serviste kaldı ve fabrika değerlerinde köpük ürettiği, herhangi bir işlem yapılmadığı belirtilerek geri gönderildi. Makineyi mecbur geri teslim aldık. Her yerini temizleyip gönderdiğimiz makine her yerinden sular akar halde, kahve kalıntılarıyla dolu şekilde geldi servisten. Dahası ekteki güncel videodan da görüleceği üzere hala köpürtme konusunda başarısız durumda. Eğer Delonghi nin süt köpürtme konusunda fabrika değeri buysa şartsız koşulsuz iade istiyorum zira bu durumda reklamlarındaki tüm kahve görselleri aldatmacadan ibaret demektir. Yok fabrika değeri bu değilse de kusurlu ürünün en kısa zamanda değiştirilmesini ya da iade alınmasını istiyorum.

24 Aralık 2024 09:55 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetinizle ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. İlginize teşekkür eder, Sağlıklı mutlu günler dileriz. De'Longhi Müşteri Hizmetleri

Tümünü Gör
Delonghi Magnifica Evo Su Haznesi Oturmama Sorunu (Ayıplı Ürün)

DelonghiMagnifica Evo Su Haznesi Oturmama Sorunu (Ayıplı Ürün)

Mertcan
Delonghi Kahve Makinesi Bir Yıl Dolmadan Bozuldu!

Delonghi KahveMakinesi Bir Yıl Dolmadan Bozuldu!

Atahan
Delonghi 9 Ay Oldu, Güya En İyi Markayı Aldık Bozuldu!

Delonghi 9 AyOldu, Güya En İyi Markayı Aldık Bozuldu!

Muharrem
Delonghi Çözüm Yolları İçin Yardımcı Olursanız Sevinirim

Delonghi ÇözümYolları İçin Yardımcı Olursanız Sevinirim

Ender
Delonghi Kahve Makinesi Bozuk

Delonghi KahveMakinesi Bozuk

Esra
Delonghi Magnifica Evo Next Hüsranı!

DelonghiMagnifica Evo Next Hüsranı!

Şenay

Öne ÇıkanKonular