Mert sonuçtan çok memnun

DeFacto Hediye Çekimi Kullandırmıyorlar
25 Mayıs 2024 21:16
Mert'nin Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkürler”

28 Nisan 2024 tarihinde İzmir Westpark AVM’den ürünler satın aldım. Ertesi gün ürünlerin bazılarını değiştirdim; arada 300 TL fark oluştu ve çalışan görevli, ücretin hediye çeki olarak verilebileceğini ve 1 yıl içinde kullanabileceğimi söyledi. Fişi kaybetmem durumunda ne yapabileceğimi sordum, gişe gerekmediğini, fotoğrafının da yeterli olacağını belirtti. Aradan bir ay geçmeden, 25 Mayıs 2024 tarihinde aynı mağazadan ürün aldım. Kasada hediye çekim olduğunu söylememe rağmen, fotoğraf yeterli değil, fiş gerekli dendi. Fişin olması zorunlu gibi azarlayıcı bir üslupla beni suçladı ve yaka kartında 'akan müdürü' yazıyordu. Müdür böyle bir uygulama ve tavırla iş yapıyorsa, personelini düşünmek bile istemiyorum.

25 Mayıs 2024 21:45 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Mert Y., 28882182 numaralı talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla. DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi

Mert
Mert
27 Mayıs 2024 17:15

İlginiz için teşekkürler

Güner sonuçtan çok memnun

Güner
16 Kasım 2023 14:55
"Puanlama mağazada ki reyon görevlisi ve çözüm için arayan müşteri temsilcisi içindir... Kesndilerine ilgi ve alakaları için teşekkürler..."

DeFacto A*** Müdürü Ve Kasiyerin Müşteriyle İletişiminin Kötü Olması

Zeynep
21 Temmuz 2023 23:13
Batu sonuçtan çok memnun

19 Nisan 2024 00:10
"Müşteri hizmetlerinden Melisa hanıma ilgisi için teşekkür ederim. Mağaza benimle iletişime geçti bu hafta sonu ürünlerimi iade alacaklarını teyit ettiler. Mağaza müdürü Serkan beye de ilgisi için teşekkür ederim."

DeFacto Kategorileri