Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
02 Mayıs 2024 18:18

Nişanıma iki ay kala elbiseyi mağazada denedim ve nişan tarihime göre online sipariş oluşturmamı önerdiler. Elbisenin sağlam ve temiz geleceğini belirttiler. Biz de aylar öncesinden siparişi oluşturduk. Nişana iki gün kala elbise elime ulaştı. Ancak elbisenin etekleri simsiyah aşınmış, üst kısmında pullar dökülmüş ve arka fermuarı sökük olarak geldi. Şehir dışında nişanım olacağı için değişim ya da kargoyla ilgilenmeye vaktim yoktu. Aradığımda, telafi amacıyla temiz ve yeni bir elbiseyi İstanbul'daki bir yakınımın evine gönderebileceklerini söylediler. Kabul ettim ve nişana gelirken getireceklerini düşündüm. Ancak akşam yakınımın evine gönderdikleri elbise yine aynıydı; hem kirli, hem pulları dökülmüş hem de eskimişti. Adeta dalga geçer gibi aynı kötü durumdaki elbiseyi göndermişlerdi. Nişana bir gün kala İstanbul'a gelmek zorunda kaldım. Her iki elbiseyi de mağazalarına götürdüm ve sadece 'Haklısınız, ürün defolu' dediler. Bir çözüm üretmediler. İade etmek zorunda kaldık. Son gün sokak sokak abiye aramak zorunda kaldım. Onların yüzünden beğendiğim elbiselerin tadilatı bile bir günde yetişmiyordu. Zar zor bir elbise buldum. Daha fazlasını yazabilirim ancak neyse, en güzel günümü mahvettiler. Yorumlara bakarak ben de inanmayıp şans vermiştim ama başıma gelmeyen kalmadı.

Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Teslimat Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Nişan Günümü Zorlaştırdı

Çiğdem
01 Temmuz 2025 14:53

Deniz Butik'ten Bilerek Ve İsteyerek Hatalı Ürün Gönderdiler

01 Haziran 2024 12:04
Deniz Butik'ten Bilerek Ve İsteyerek Hatalı Ürün Gönderdiler
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Gülşah
17 Ekim 2023 16:29
Glambils Defolu Elbise Ve...
Beyzanur sonuçtan hiç memnun değil

Dcey Kiralık Elbise Sorunu: Eksik Parça, Deforme Ürün Ve Geciken Ücret İadesi

Beyzanur