Marmaris Teknik Daikin Servis

Marmaris Teknik Daikin Servis
11 Ağustos 2024 03:18

Merhaba, 07.08.2024 tarihinde Daikin Siesta klimam arızalandı (dış ünite çalışmamaya başladı). Daikin servisini aradım. 08.08.2024 tarihinde öğlen saatlerinde geldiler, şalteri açıp kapama yaptılar ve sorunun çözüldüğünü söylediler. Ben de onlara 'şalteri açıp kapama yapınca zaten çalışıyor, bir müddet sonra duruyor' dedim. Başka bir durum yok dediler, 500 TL servis parası aldılar ve gittiler. A**** adında bir teknisyen geldi. Sonrasında klima 1 saat sonra yine durdu, aradım, bana dış ünite kartı olabileceği söylendi. Öğleden sonra geldiler, baktılar, iç ünite kartı arıza yapmış dediler. Ben de onlara sözlerinde tutarsızlık olduğunu ve 2 gün içinde klimanın yapılması gerektiğini bir şekilde söyledim çünkü onlara da izah etmeye çalıştım. Benim 4 yaşında epilepsi geçiren, ilaç kullanmakta olan oğlum var; sıcak epilepsiyi tetikleyebilir, hava 40 derece, evin içi 45 derece diye söylememe rağmen kartı alıp gittiler. Akşam 20:00 saatlerinde M***** adında ayrı bir teknisyen kartla geldi. Kart tamirini kendisinin yaptığını söyleyerek montajı yaptı. Montaj bittikten sonra klima yine çalışmadı. Sonrasında dış üniteden bir kablo çekip iç üniteye çalışır vaziyette gösterdi. Sonrasında dış üniteden iç üniteye taktığı kabloyu alıp bir elektrikçi çağırın, sizin akım yeterli gelmiyor, düşük geliyor. Klimanız kendini korumaya alıyor dedi. Ben de 7 yıldır kullanıyorum, her iki yılda bir bakımını serviste yaptırırım, ilk defa duydum. Dediğimde kendinden emin tavırla sorunumun çözüldüğünü, onların yapabileceklerinin bu kadar olduğunu ifade etti. Daha sonra benden 2500 TL istedi. Nedenini sorduğumda 1500 TL parça, 1000 TL işçilik olduğunu söyledi. 2500 TL verdim. Karşılığında fatura istedim. Yanında fatura olmadığını, artı KDV ödemek zorunda olduğumu bana söyledi. Ben de artı KDV'yi de kabul ettiğimi söyledim. WhatsApp üzerinden bilgilerinizi atın, ben size artı KDV almak şartıyla adresinize getireceğim dedi. Ne fatura alabildim ne de klimam çalışıyor. Marmaris Teknik.

12 Ağustos 2024 09:36 (Şikayetten 1 gün sonra)

12 Ağustos 2024 13:16

Genel müdürlük Daikin firmasına teşekkür ederim pazartesi hemen dönüş sağladılar fatura mı aldım.

Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

Ceylan
16 Ağustos 2024 16:36
Daikin Ürünün Arkasında Durmuyor
Ali sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 13:48
Hayriye sonuçtan hiç memnun değil

Hayriye
16 Temmuz 2023 16:31
Alındığı Tarihten Başlamak Üzere Her Yıl Sorun Çıkaran Daikin Klima
Fadime sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Klima Arızası ve Servis İletişim Sorunlarıyla Mağduriyet Yaşadım

Fadime
19 Ağustos 2025 20:40
Cihan sonuçtan çok memnun

Cihan
02 Eylül 2024 12:29
"Sorunum çözüldü, sattıkları markanın arkasında durdular. Teşekkür ederim"
Klima Arızam Daikin Siesta Klima
Daikin Kategorileri