Sercan sonuçtan çok memnun

Daikin İndirimli Aldım Diye Siparişimi İptal Ediyor Ben Etmişim Gibi!

12 Haziran 2024 00:07
Sercan'ın Teşekkür Mesajı
“Montaj gerçekleşti teşekkürler Daikin”

07.06.2024 tarihinde Daikin Sensira 12000 BTU/h FTXF35E modelini internet sitesinden 26.392 TL'ye Bonus karta 5 taksit imkanı ile sipariş verdim ve siparişim hazırlanıyor diye bir mail aldım. Sıcaklar malum, beklemeye başladım. Ailemin evinde yıllarca kullandığım Daikin gibi olacağını düşündüm. Bugün, yani 11.06.2024 tarihinde, siparişiniz iptal edilmiştir diye bir mail aldım. Açıklamasında, siparişinizin iptal edildiğini görmek bizi üzdü. Tekrardan sizi aramızda görmek isteriz diye bir yazı vardı. Sanki siparişi ben iptal etmişim gibi bir yazı ile şok oldum. Daikin müşteri hizmetlerine 15 dakikada ulaşabildim. 35 dakikada yetkili kişiye bağlanmaya çalıştım ama bağlanamadım. Danışman, gerekli incelemeyi yaptıklarını ve Otokoç indiriminden yararlandığımı ama Otokoç'lu olmadığımı söyledi. Ben Otokoç'lu değilim, evet, ama kodum da yok ki siteye yazıp indirim alayım. Kendi sitesinden almak daha mantıklı geldi ve başka bir yere bakmadım, oradan satın aldım. Devamında, yetkili kişi istememe rağmen yüzüme kapanan bir telefon, iade edilecek olan tutarın taksitle iade olacak olması ve sıcak havalar eklenince bu kadar yalan, bu kadar mağduriyet, bu kadar büyük bir firmaya yakışmıyor. Acilen çözüm için bana ulaşılmasını talep ediyorum. Aksi takdirde hukuk yolu ile hakkımı arayacağım. Sitede yazılan fiyat, satın alınan fiyat ve her şeyin belgesi elimde mevcut ve kendiliğinden iptal edilmesi de cabası.

12 Haziran 2024 01:22

Ödemenin tamamı kartıma iade edildi ben cihazı ilk aldığım tutardan satın alma hakkımı kullanmak istiyorum!

12 Haziran 2024 09:28 (Şikayetten 9 saat sonra)

12 Haziran 2024 09:31

Tekrardan merhaba En kısa sürede çözülmesini talep ediyorum Sizin gibi büyük bir firma nasıl böyle bir hata yapıyor hiç anlamış değilim gerçekten teşekkürler

13 Haziran 2024 17:39

Merhaba şikayetim üzerine Daikin yetkilileri hemen arama gerçekleştirdi ve bir kod yardımı ile ürünü ilk aldığım fiyattan sipariş vermemi sağladılar şu an siparişimin teslim edilmesini bekliyorum

25 Haziran 2024 15:49

Evet sonunda klima elimize ulaştı montaj için bekliyoruz teşekkürler Daikin 🙏🏽

04 Temmuz 2024 23:13

Montaj gerçekleşti teşekkürler Daikin

Selim sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Yaşanan Mağduriyet

Selim
03 Ağustos 2024 07:44

Muharrem
13 Ağustos 2024 11:22
daikin-3-yil-ilave-garanti-yalani-2.pdf

Daikin Klima Almak Pişmanlıktır.

Funda
11 Ağustos 2024 13:42
Daikin Klima Almak Pişmanlıktır.
Hüseyin sonuçtan çok memnun

Hüseyin