Dacia Vites Karışması Aracın

Esen
15 Temmuz 2023 19:03

Aracım 2018 Dacia Sandero Stepway yarı otomatik sorun geriye attıktan sonra vitesi ileri vitese geçmiyor. Göstergede kesik kesik çizgiler vites 6'yı gösteriyor, kısacası 5 dakika konağı kapatmam gerekiyor. Sonra sorun gidiyor, aracımla geri vites yapmaya korkar oldum. Sorunun ne olduğunu ustalar anlamıyor, sorun ne olabilir. Bana yardımcı olur musunuz?

15 Temmuz 2023 19:00

Şu an cevap bekliyorum

profile profile
17 Temmuz 2023 08:37 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

Yorumlar (6)

Murat
Murat

Merhabalar. Aynı sorunu ben de defalarca yaşadım. Servise gittiğimde her defasında yazilim atıp gönderdiler. 10 - 15 günde bir aynı sıkıntıyı tekrarlıyor. Çözüm bulabildiniz mi acaba arıza ile ilgili

Ozanozan
Ozanozan

Üstad sorun neymiş tespit edebildin mi?

Sorunu tespit edebildimizmi

Örnek

Dacia Vites Karışması Aracın
Sevda

Merhabalar, aynı sorunu biz yaşıyoruz park ederken r den ileri atınca vites geride takılı kalıyor ya da ne ileri ne geri gidiyor. Gösterge çizgi çizgi oluyor uyarı sesi çıkıyor. Ya kontak kapatıp açıp düzeliyor ya da akü kutup başını söküp takınca düzeliyor. Sorunun ne olduğunu bulabildiniz mi acaba?

Hasan

Merhaba, aynı sorunu bende yaşıyorum, çözüm bulabildiniz, yardımcı olursanız sevinirim

Dacia Yarı Otomatik Vites Karışıyor

27 Ağustos 2023 21:42
Dacia Yarı Otomatik Vites Karışıyor
Efdal sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Sandero Stepway'de Kronik Şanzıman Sorunu

Efdal