Dacia Yarı Otomatik Vites Karışıyor

Dacia Yarı Otomatik Vites Karışıyor
27 Ağustos 2023 21:42

Dacia 2017 Sandero Stepway aracını geçen yıl galeriden aldık. Aldığımızdan beri vites sorunu yaşıyoruz. Yetkili Dacia servislerine götürdük bir sürü parça değiştirdiler. Sorun yine devam etti. Aracı park ederken r den ileri atınca vites karışıyor gösterge çizgi çizgi oluyor. Uyarı veriyor ve ileri atınca geri gidiyor ya da ne ileri ne geri gidiyor. Birkaç ustaya götürdük sorunu anlamadılar. Her ay cebimizden para yiyor park ederken korkuyorum. Birkaç şikayet daha gördüm. Bununla alakalı. Üretim hatası sanıyorum ama servis kullanıcı hatasına bağlıyor.

28 Ağustos 2023 08:58 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

31 Ağustos 2023 01:05

Otomatik yanıtlayıp asla geri dönüş sağlamıyorsunuz. Servise 650 TL verip hasar tespiti yaptırdık sorunun tam olarak ne olduğu söylenmiyor. Kullanıcı hatası olduğunu söylüyorsunuz vitesinin karışması kullanıcı hatası nasıl olabiliyor? Şu parçayı değiştireceğiz ama tekrar aynı sorunu yapabilir diye dönüş alıyoruz.

31 Ağustos 2023 01:07

Şikayetimin devamında Dacia ALM*YIN ekledim neden siliyorsun şikayet var?

Yorumlar (5)

Sevda hanım merhaba nerede yaptırdınız? Hangi il usta?

Barış

Sevda hanım merhaba aynı durumdayım, nasıl bir yazılım atıldı afyondayım ve bilen yok yaptırdığınız durumla ilgili yardımcı olur musunuz?, bir de uzun süreli sonuç aldınız mı

Ozanozan

Sevda hanım benim aracımda da aynı sorun var bir turlu tespit edemedim sorunu tespit edebildiniz mi acaba. Edebildiyseniz cevap yazarsanız sevinirim

Ozanozan

Çok teşekkür ediyorum. Debriyaj seti değiştirdim geçen ay. Sorun geçti bir sure, sonra tekrardan aynı hatayı verdi bu sefer bende yaptığınız şeyi yapacağım çok mantıklı, Çünkü sanki araç vitesleri karıştırıyor eğer yazılım atarsak düzelir. Çok teşekkür ederim sevda hanim

Sevda

Merhabalar, Sorunu tespit edemedik ama aynı sorunu yaşayan biri ile tanıştık baskı debriyaj volan değiştirmiş ve ona rağmen sorunu devam etmiş kronik bir sorun bu dedi. Kendisi bize şanzıman beynine yazılım attırmamızı önerdi. 1000 TL verip normal bir reno ustasına götürdük şanzıman beynine yazılım atıldı, 1 haftadır bir sıkıntı yaşamıyoruz sorunu yapmıyor hatta performansı bile arttı tavsiye ederim size de inşallah düzelir Dacia servisi para almak için parça değişimi diyor

Dacia Vites Karışması Aracın

Esen
15 Temmuz 2023 19:03
Fikret sonuçtan hiç memnun değil

Renault Dacia Marka Reno Aracımın 2. Kere Titreme Ve Silkeleme Problemi

Fikret