Cumali
20 Ağustos 2023 18:09

19/08/2023 tarihinde Dacia Sandero Stepway 2023 sıfır aracımızı teslim almaya gittik. Aracımızın içinde koltuklarda ve güneşlikte naylon poşetleri yoktu. Aracınızın kilometresi 17 km'ye değmişti. Ön plakanın orada boya kalkmıştı. 17 bin TL film ve boya koruma için para aldılar, mecbur kaldık yaptırmaya. Elimiz mahkum. Bu arada kasko sigortayı da mecbur yaptırmamız gerekiyormuş. Neyse, seramik kaplama ve motor kaputuna yapılan seramik kaplamayı güzel yapmamışlar. Baştan savma yapmışlar. Gösterdim aracı aşağı götürdüler yapmak için. Yine aynı kaputta ve motor kaputunda çizikler var hâlâ. Fotoğrafları da paylaşacağım. Benim aracımı test aracı olarak kullanmışlar.

21 Ağustos 2023 08:41 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

Yeni Renault Dacia Sandero'da Elektrik Arızası Ve Uzun Servis Bekleyişi

Burak
14 Mart 17:41

Sıfır Alınan Dacia Sandero’da Tekrarlayan Su Sızdırma Ve Motor Ses Sorunu

Ayşe
02 Nisan 10:41
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Dacia Sandero Stepway Extreme’da Kısa Sürede Çoklu Üretim Sorunları Ve Garanti Talebi

Salih
12 Ocak 22:02
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Araçta Yüksek Yakıt Tüketimi Hayal Kırıklığı Yarattı

Semih