Duygu sonuçtan çok memnun

D&R ' Dan Alınan Lenco Marka Pikap

Duygu
27 Kasım 2023 00:49

5 Temmuz 2022'de Diyarbakır Forum AVM D&R mağazasından almış olduğum Lenco marka pikabı, ilerleyen zamanlarda ses cızırtısı yapması sebebiyle 26 Eylül 2023 tarihinde garantisi devam ettiği için tamir edilmek üzere aldığım mağazaya götürdüm. Arkadaşlar ilgilenip tamire gönderdiler ancak 10 gün sonra teslim almaya gittiğimde patpatlara sarılı ürünü açtığımda tamamen, ahşap kasası dahil, parçalanmış haldeki ürünün görüntüsüyle karşılaştım. Ürünü bu şekilde teslim alamayacağımı söyledim ve tekrar tamir edilmek üzere firmaya geri gönderdim. Üzerinden iki ay geçmesine rağmen ürünüm teslim edilmedi. Normalde 20 gün tamir süresi olan ürünün iki aydan fazla bir süredir tamirde bulunmasından ötürü yetkili firmadan şikayetçiyim. Parçalanmış halini gördükten sonra, ürünün elektronik olmasını da göz önünde bulundurarak tekrar sağlıklı bir şekilde çalışacağına inancım kalmadı. Ürünün birebir aynısıyla değişimini talep etmekteyim.

27 Kasım 2023 10:33 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili kaydınız oluşturulmuştur. En kısa süre içerisinde tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

27 Kasım 2023 10:38

Sayın Duygu B., Talebiniz ile ilgili detaylı bilgiyi telefon numaranızdan sizinle iletişime geçirilerek aktarılmıştır. Güncel talepleriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Duygu
27 Kasım 2023 13:32

Şikayetim ile ilgili tam bilgi almak üzere müşteri hizmetleri benimle iletişime geçti. İlgileneceklerini söylediler ama henüz bir çözüme ulaşmış değiliz. Teşekkürler.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
15 Mart 2024 20:34
D&R Garanti Sürecinde İletişim Sorunları Yaşadım

D&R Az Kullanılan Pikabın Arızalanması Ve Teknik Servise Ulaşamama Sorunu!

Gülseren
09 Ağustos 15:09

D&R Lenco LS-55WA Pikap

Hilal
08 Ocak 2024 18:32

Kusurlu Pikabımın Akıbeti Belirsiz, Ücret İadesi Talep Ediyorum

Özge
27 Ekim 18:07

Hediye Olarak Aldığım Pikap Eksik Ve Hasarlı Çıktı, D&R İade Sürecinde Mağdur Etti

Büşranur
05 Mayıs 11:44