D Maris Bay Otel Parama El Koydular

D Maris Bay Otel Parama El Koydular
14 Haziran 2024 19:50

Otele girişte içerideki harcamalarınız için depozito alacağız ve çıkarken harcamalarınızı düşüp kalan tutarı size geri iade edeceğiz deyip kartımızdan provizyon çektiler. Otelden Çıkışta harcamalarımızı düştükten sonra fazladan aldıkları 16.700 TL tutarı 1 ay geçmesine rağmen hala iade etmediler. Her gün arayıp görüşüyorum yaptıkları tek şey haklısınız çok özür dileriz hallediyoruz demek. Vermedikleri bir hizmet için tam 1 aydır paramı blokeyi aldılar. Üst düzey yöneticileri ile görüşmek istediğimi söylediğimde de asla aktarmıyorlar ve biz muhasebeye ilettik, bankaya ilettik kısa zamanda ücret iadeniz yapılacak diyorlar. Ben arayıp sormasam konuyu bu şekilde kapatacaklar sanırım. Sonuç Benden fazladan aldıkları 16.700₺ mi hala iade alamadım. 1 aydır bana ait olan paramı almakla uğraşıyorum. Hem bir dünya ödeme yapıp hem de yapmadığınız bir harcamanın ödemesini sizden alan ve geri iade etmeyen. Paranızı geri alabilmek için sizi uğraştıran maddi manevi yıpratan bir işletme.

Oyku
Oyku

Merhaba, şu anda sizinle tam olarak aynı durumu yaşıyorum fakat 40 000 TL bir tutar için. Siz ne yaptınız? Sonuçlandı mı?

17 Eylül 2024 11:10
Simurg Halal Luxury Hotel İade Garantili Ama Paramızı Vermiyorlar
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Bodrum Holiday Resort Ücret İademi Yasal Süreç Geçti Ama Hala Yapmadı.

19 Eylül 2024 14:59
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Kötü Hizmet ve İade Sorunu Yaşadık

08 Ekim 2024 14:42