Sıcak Filtre Kahve Eksikliği: Cups Clouds Hayal Kırıklığı

Sıcak Filtre Kahve Eksikliği: Cups Clouds Hayal Kırıklığı
27 Kasım 2024 18:13

Kahvesini severek içtiğim Cups Clouds'un Seferihisar Sığacık Teos Marinada açılmasına çok sevindik. Tüm Yaz boyu gelip burada kahvemizi içtik. Sadece filtre kahve seven içen birisiyim benim içeceğim kahve illa sıcak olacak. Maalesef yaklaşık 2 aydır Teos Marina'daki Cups Clouds'da filtre kahve içemiyoruz. Sebebine gelince makinelerinin bozuk olması. Böyle bir kahve ürünleri satan firmanın kahve makinesinin bozuk olması utanç vericidir. Düşünsenize misafirlerinize müşterilerinize filtre kahve servisi yapamıyorsunuz. Bugün yine geldim maalesef çalışan arkadaşlar yine filtre kahve makinesinin bozuk olduğunu söylediler.
Madem bu bölgede kahve satmayacaksın neden açtınız. Ben illa sütlü latte falan içmek zorunda değilim. Starbucks ya da Nero' ya ne zaman gitsem sıcak filtre kahve mi alırım zaten bu kurumsal firmalarda makinelerinin bozuk olduğunu hiç duymadım. Maalesef Cups Clouds henüz istenilen seviyede gelmemiş kahve fiyatları diğer firmalarla hemen hemen aynı buna rağmen sıcak bir filtre kahvesini içemiyoruz Sığacık teos'daki Cups Clouds'tan şikayetçiyim.

12 Mayıs 2024 22:50
Burak sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2023 00:34
Gozde sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2024 00:50
Cups&Clouds Vialand'de Hayal Kırıklığı: Tarçınsız Salep Ve Tortulu Çikolata
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Yetersiz Hizmet Ve İlgisiz Personel Nedeniyle Kötü Deneyim

13 Temmuz 19:27