Crystal Flora Beach Resort Ve ETS

18 Eylül 2023 14:39

ETS Firmasından 9 Eylül giriş 15 Eylül çıkış Crystal Flora Beach Resort otelden tatil satın aldım. Eşimle beraber otele vardık ve ciddi yoğunluk vardı. Daha oteli göremeden 'biz sizi başka bir otelimize alalım, burası çok kötü' denilerek Kemer'de başka bir otele yönlendirildik. Otel 20 dakika mesafedeydi, neyse gittik. Bir arkadaş odayı gezdirdi, otel odası bildiğiniz pansiyon ya da apart odası ve basik bir otel. O arada Cem Bey'i aradım ve otel çok kötü dedim. 5 dakika sonra bir müşteri ayrıldı. Hemen buraya gelin denildi. Bu arada Elitte Prestige otele bir bakın denildi. Bu oteli sorduğumda oteller aynı büyüklükte denilerek yalanlar söylendi. Neyse yol üzerindeyken gittik Elite otele ve muhteşem bir otel. Biz dedik burada kalacağız. Bu sefer ETS (artık bu firma ile işim olmaz) bizim anlaşmamız yok dediler. Sonra tamam olur dediler, vs. Yani 11.30'dan 14.30'a kadar eşimle bizi ciddi yordular, yalan yalan üzerine. Yapmayın, insanlar tatile geliyor ve yalanlarınızla insanları germeyin.

Merve
Merve

Merhaba, bende şimdi 2024 yılı için otel bakıyorum floraya bakıyordum ama sizin yorumu gördüm Prestige nasıl aslında gönlüm ondan yana ama memnun kaldınız mı 5 yaşında oğlum var Aqua park vs daha göze hitap ediyor bilgi verirseniz sevinirim 🌸

Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Crystal Hotels Crystal Prestige Elite Otelinde Kötü Bir Tatil

02 Eylül 2023 20:42