Muğla Continental Şubesi Pişmanlıktır

30 Eylül 2024 11:45

Continental Muğla şubesi; ilk olarak aracımın ebatlarının ofsetten kaynaklı ön 225*45*17 arka 245*40*17 olduğunu söyledim. Ellerinde olmadığını, sipariş edeceklerini söylediler. 10 gün sonra lastik taktırmaya gittiğimde 4 lastiğinde 225*45*17 olarak söylediniz diyerek beni yalancı çıkarttılar. Ardından ebat ölçülerin yukarıdaki gibi olması gerektiğini söyledim deposunda mevcut olduğunu 2 bin lira fark ile takacaklarını ilettiler. Kabul ettim. Araç lastikleri takılırken lastiğin 2021 model olduğu fark edip sorduğumda dalga geçercesine garantisi var lastiğin zaten ömrü 10 sene dediler. Ücret iadesi istediğimde, veremeyeceklerini, vermesi halinde yarısını keseceklerini söylediler. Özetle; 2024 model olsun diye gittiğim işletmede 2021 lastiği taktırmak zorunda kaldım. Teşekkürler Continental.

04 Ekim 2024 11:43 (Şikayetten 3 gün sonra)

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Continental Lastik Mağduriyeti Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Yunus
26 Şubat 11:58
Continental Lastik Mağduriyeti Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Garanti Süresi Sonrası Lastik Değişiminde Yaşanan Mağduriyet

Semih
09 Temmuz 11:56
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Aracımda 9 Bin Km'de Başlayan Lastik Parça Atma Problemi

Murat
26 Temmuz 08:39
Serhat sonuçtan çok memnun

Serhat
04 Ekim 2023 12:15
"Öncelikle Batı Lastik Bornova şubesine ve Özen beye her zamanki ilgi alakaları için teşekkür ediyorum. Continental Türkiye'nin bu sefer gittiğimde sorunun kesin tespiti ardından cevap süresi için ayrıca teşekkür ederim."
Continental Tamamı Arızalı Lastik Takımını Değiştirmedi

Continental Reifen falsche Größen und alte Modelle geliefert – Service enttäuscht

Ferhat
30 Eylül 2024 11:45