Cenk sonuçtan çok memnun

Continental Antalya Aksu Bayii'nde Termos Sorunu

11 Ağustos 2024 11:02
Cenk'nin Teşekkür Mesajı
“Bölge müdürü Cihat beye teşekkür ederim”

Haziran ayı içinde Antalya Erdoğanlar Aksu bayisinden Continental Premium Contact 7 serisi 4 lastik aldım. Stanley marka termos kampanyası vardı. Lastikler takıldıktan sonra ücreti öderken termosu rica ettim, ellerinde olmadığını ama mutlaka getirteceklerini söylediler (A** adında bir çalışan ilgilenmişti). Telefonumu aldı. Ben de onunkini istedim, arayacağını söyledi. Aramadı, tam 4 kez aradım. Her defasında müdürümle görüştüm, temin edilecek, kargoda vb. Cevaplar aldım. Artık telefonumu açmıyor. Ne kadar kötü bir devirde yaşıyoruz. Hakkınız olanı alamıyorsunuz. İnsanları yanıltmak bir sanat olmuş. Koskoca Continental, altı üstü bir termos. Kendilerine yakıştırıyorlar demek ki!

19 Ağustos 2024 19:55 (Şikayetten 8 gün sonra)

Sayın Cenk T., Öncelikle iletmiş olduğunuz istenmeyen durumla ilgili üzüntülerimizi bildirmek isteriz. Telefon yoluyla müşteri temsilcimiz tarafından sizlere gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bilginize sunar, iyi günler ve güvenli sürüşler dileriz. Saygılarımızla Continental Müşteri Hizmetleri

Cenk
20 Ağustos 2024 15:16

Külliyen yalan. Kimse aramadı beni. Daha önce de dediğim gibi insanları kandırmak bir sanat olmuş. Arkadaşlar da maşallah iyi sanatçı kendilerince!

Cenk
06 Eylül 2024 22:05

Bölge müdürü Cihat beye teşekkür ederim

Serdar sonuçtan memnun değil

Yanlış Lastik Değişimi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Serdar
06 Nisan 17:20
Ersen sonuçtan hiç memnun değil

Continental Lastik Müşteri Memnuniyetsizliği

Ersen
04 Eylül 2024 16:22
Continental Lastik Müşteri Memnuniyetsizliği
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Continental Türkiye Müşteri İle Muhatap Olmuyor

Emre
25 Haziran 2024 16:07
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
05 Eylül 2024 08:42