Kalitesiz Lastikler Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

15 Ekim 2024 09:40

2023 yılı 29 Nisan tarihli aldığım 4 tane Continental Contact Premium 7 lastiklerimden bir tanesi balon yaptı. Aldığım yerde kullanıcı hatası olduğu söylendi. Hatam ise çukura düşmekmiş.
Ben Elazığ'da yaşıyorum. Deprem bölgesi ve Elazığ'da yol yok, her taraf çukur.
Firmayı aradım, firma da bana diyor ki Elazığ'da inceleme bayimiz yok, çevre illere gideceksin.
Şikayetime gelince: En kaliteli sandığım, en pahalı lastikleri aldım, daha bir sezon kullandım, çukura düştüm gerekçesiyle çöp oldu. Bu da yetmezmiş gibi Continental gibi bir firma beni o çöp lastikle çevre illere inceleme bayisine yönlendirdi. Yani o kadar malına sahip çıkıyor ki, sattığı ilde inceleme bayisi yok. Benim canımın ve malımın da onlar için bir kıymeti yok.

kalitesiz-lastikler-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-2.pdf
kalitesiz-lastikler-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-1.pdf
15 Ekim 2024 11:30 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Fuat Ç., Öncelikle iletmiş olduğunuz istenmeyen durumla ilgili üzüntülerimizi bildirmek isteriz. Müşteri temsilcimiz tarafından size e-posta gönderilmiştir. Bilgilerinize sunar, iyi günler ve güvenli sürüşler dileriz. Saygılarımızla Continental Müşteri Hizmetleri

Fuat
15 Ekim 2024 17:40

Merhabalar. Bana iletmiş olduğunuz maile istinaden kaçar oto lastiğe gittim lastiği söktü sadece gözle baktı herhangi teknik bir incelemeye sokmadan kullanıcı hatası abi çukura sert düşmüşsün dedi beni gönderdi bana herhangi bir evrak veya belge düzenlemedi yapılacak bir şeyin olmadığını söyledi. Gereğinin yapılmasını arz ederim

Bilal
Şikayeti Çözüldü

Sorununuz çözüldü mü

Ersen sonuçtan hiç memnun değil

Continental Lastik Müşteri Memnuniyetsizliği

Ersen
04 Eylül 2024 16:22
Continental Lastik Müşteri Memnuniyetsizliği
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Continental EcoContact6 Sürekli İç Yanakta Balon Problemi

Merve