Emre sonuçtan hiç memnun değil

Continental Türkiye Müşteri İle Muhatap Olmuyor

25 Haziran 2024 16:07

18.04.2024 tarihinde 205/55/16 ebadında 2024 üretimli 4 a adet Continental Premium Contact 7 markalı lastik aldım. 23.04.2024 tarihinde lastiklerin balansında bir problem olduğunu fark ettim. Satın aldığım bayiye giderek tekrardan balans yapıldı ancak teste çıktığımda hala titremeni geçmediğini gördüm. 07.05.2024 tarihinde tekrar bayiye giderek Exper eşliğinde tekrar balans yapıldı ancak 13.06.2024 tarihinde uzun yola çıktığımda titremenin hala devam ettiğini fark ettim. Continental Türkiye'yi aradım ancak 2 kere yüzüme kapatıldı. 3. Kez aradığımda şikayet kaydı açıldı. 24.06.2024 tarihinde tekrar aradığımda şikayet dosyasının benimle iletişime geçilmeden kapatıldığını öğrendim. Yine kayıt açıldı denildi ama hala dönüş yapan yok. Continental genel merkez ile asla iletişime geçemiyorsunuz ve onlar da sizinle muhatap olmuyor. Hatalı lastiklerin arkasında ne yazık ki durmuyorlar. Üstüne br de dalga geçer gibi iletişim merkezinin kayıtlarını kafalarına göre kapatıyorlar.

profile profile profile
26 Haziran 2024 11:21 (Şikayetten 19 saat sonra)

Sayın Emre K., Öncelikle iletmiş olduğunuz istenmeyen durumla ilgili üzüntülerimizi bildirmek isteriz. Müşteri temsilcimiz tarafından size e-posta gönderilmiştir. Bilgilerinize sunar, iyi günler ve güvenli sürüşler dileriz. Saygılarımızla Continental Müşteri Hizmetleri

26 Haziran 2024 16:03

Bugün garantiden lastiklerden bir tanesi değiştirildi, diğerleri de tekrardan roadforce cihaz ile balans yapıldı. Biraz daha kullandıktan sonra tekrar yüksek hızlarda test edilecek.

02 Temmuz 2024 16:22

30:06.2024 tarihinde Ankara Çevreyolu'nda tekrar denedim, ama hala balans tutmuyor. Balanslar Hunter son seri roadforce cihazında yapıldı

Yorumlar (6)

Celalettin
Celalettin

Merhabalar, eğer yabancı dil biliyorsanız, Şikayetinizle ilgi olarak Continentalin Almanya merkezine yazın. Başka bir konu ile ilgili olarak Volkswagen Almanya Merkezine şikayette bulundum. Türkiye Merkeze ağır bir ikaz yazmışlardı. Sorunum inanamayacağınız kadar kısa bir sürede çözüldü, ayrıca adam yerine koyup! Türkiye Merkezden özür telefonu aldım! Selamlar.

İlgilenmediler bile

Osman
Osman

Max 3 kere ispatlayacağınız şekilde başvurunuzu yapın sorun çözülmüyorsa evraklarla Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun Max 3 ay sonra Ya paranızı iade edecekler ya da yeni ürün verecekler... İtiraz ederlerse mahkeme kanalı ile çözüyorsunuz. Tüketici Hakem Heyeti tüketiciden yana her zaman

Emre

Üzerinden çok zaman geçti ama Tüketici Hakem Heyeti ile değişim yaptım.

Tüketici Hakem Heyeti ile değişim yapıldı

Emre

İspat nasıl oluyor hocam? Sadece alelade öylesine fotoğraf çekmiştim yapılırken

Ersen sonuçtan hiç memnun değil

Continental Lastik Müşteri Memnuniyetsizliği

04 Eylül 2024 16:22
Continental Lastik Müşteri Memnuniyetsizliği

22 Ağustos 2024 10:33
Continental Lastik 10 Binli Km Yarılması
Senol sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2023 09:55