COLIN’S Güvenliğinin Rahatsız Edici Yaklaşımı

26 Nisan 2024 03:08

26 Nisan, saat 16 civarında Ankara Kızılay Meydan'daki Colin's mağazasına girdim. Amacım pantolon almaktı. İki danışman yardımcı olmak istedi ancak serbestçe bakmak istediğimden teklifi reddettim. En son yukarı kattan bir pantolon bulup, aşağıdaki kabinde denedim. Kabinden çıktığımda güvenlik görevlisi hanım oradaydı ve beni izlediğini fark ettim. 'Bedeni oldu mu? ' diye sordu, ben de 'Evet, çok güzel' diyerek geçiştirdim.

Ancak diğer müşterilere bakmadığını, sadece beni izlediğini fark ettim ve bu durumdan rahatsız oldum. Satış danışmanından birkaç defa farklı bedenleri denemem için getirmesini rica ettim. İşlemlerim bittiğinde güvenlik görevlisi yine karşımda duruyordu. 'Beni mi bekliyordunuz? ' diye sordum, 'Biz sürekli buradayız' gibi bir cevap aldım. Pantolonu satın aldım ve kasadaki hanımefendi saygılı ve mesafeliydi, olması gerektiği gibi. Ancak güvenlik görevlisinin tavrı hoşuma gitmedi. Bir şüpheniz varsa bile, müşteriyi rahatsız etmeden gözlem yapılmalıdır.

Daha sonra Mavi mağazasına gidip, iki pantolon deneyip satın aldım. Oradaki çalışanlar çok rahat davranıyorlardı ve güvenlik görevlisi de rahatsız edici bir tavır sergilemiyordu. Colin's mağazasına geri dönüp, bir saat önce aldığım pantolonu iade ettim. Bölgede öğrencilerin çok oluşu ve hırsızlık olaylarının sık yaşanması nedeniyle genç bir müşteri olarak ön yargılı davranıldığını düşünüyorum. Ancak ben 27 yaşında, meslek sahibi ve her şeyin farkında olan bir bireyim. Güvenlik görevlisinin şüpheci davranışları ve sadece beni izlemesi beni rahatsız etti. Colin's mağazasının bana gösterdiği bu samimiyetsiz yaklaşım nedeniyle bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

26 Nisan 2024 02:54

26 Nisan, saat 16 civarında Ankara Kızılay Meydan Colin's'e girdim. Amacım pantolon almaktı. 2 danışan yardımcı olmak istedi ancak serbestçe bakmak istediğimden reddettim En son yukarı kattan bir pantolon bulup aşağı kabinde denedim. Kabinden çıkınca güvenlik hanımefendi oradaydı. Beni izliyor bedeni oldu mu diye sordu. Hıhı eve çok güzelmiş diye geçiştirdim Dikkatimi çekti diğer müşterilere bakmıyor bile, kadın yalnızca beni izliyor. Göz hapsine alındım. Satış danışmanından birkaç defa farklı bedenleri çıkarmasını isteyip kabinde denemek için girdim. En son işim bittiğinde kabinden çıktım karşımda güvenlik hanımefendi duruyor. Beni mi bekliyordunuz diye sordum, biz sürekli buradayız gibi bir cevap aldım Pantolonu satın aldım kasadaki hanımefendi saygılı ve mesafeli idi Olması gerektiği gibi. Ancak güvenliğin tavrı hiç hoş değildi. Birinden şüphe duyuyorsanız bile önce hissettirmeden bir gözlem yapmanız gerekir. Ki müşteriye saygısızlık olmasın değil mi ;) Satın aldıktan sonra Mavi mağazasına gittim, 2 adet pantolon denedim 2 sini de satın aldım. Çalışanlar çok relax ve güvenliği de hırsı z muamelesi yapmıyordu. Colin's mağazasına dönüp daha 1 saat önce aldığım pantolonu gördüğüm samimiyetsiz yaklaşım nedeniyle iade ettim. (17:28) Sanırım o bölgede öğrencinin çok oluşu ve çalm a olaylarının sık yaşanması nedeniyle ergen çocuk yerine koyuldum. Ancak ben 27 yaşında meslek sahibi her şeyi idrak edebilen bir birey olarak güvenlik hanımefendinin şüpheci davranışlarından ve sadece beni göz hapsine almasından rahatsız oldum. Koca pantolonu nereme koyacaksam artık ;) Colin's benim için bitmiştir

26 Nisan 2024 11:21 (Şikayetten 8 saat sonra)

01 Haziran 2024 02:31
Esma sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2025 17:07
Burcu sonuçtan memnun değil

18 Ekim 2024 22:52
COLIN’S Mağaza Çalışanlarının Tavırları Alışveriş Keyfimi Kaçırdı
COLIN’S Mağaza Çalışanlarının Tavırları Alışveriş Keyfimi Kaçırdı
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Hilltown Colin's Şubesinde Saygısız Personel Ve Olumsuz Mağaza Deneyimi

24 Mayıs 2025 12:16
Asli sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2025 14:03