02 Mart 2024 17:15

Classi mobilyadan aldığım Astra koltuk takımının bir tanesinin oturma yeri dikişlerinde atma oldu. Servis kısa sürede dönüş yapıp dikiş atan kısmı sökülerek. Karşılaştığım manzara çok şaşırtıcı idi. Koltuğun iskeleti tamamen çöpe atılacak artık tahta parçaların, birbirine örtüşmeyecek şekilde ahşap zımba ile zimbalanarak yapılmıştı. Koltuğa oturup kalkarken rijit olmadığı çok hissediliyor.
Bir daha classi den koltuk takımı almayacağıma eminim. Ahşap dört ayağı dışımda ortadaki iki plastik destek ayakları da yere tam oturmuyor. Yükü eşit dağıtmıyor. Koltuğa biri oturduğunda diğer oturan sallanıyor. Kumaş kalitesi iyi ama iskeleti kötü ( lütfen görselleri büyütüp inceleyin. Ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.) mağazada koltuğun dişini görüyoruz. İskeletini de sergileseler bir kişi bile bu fiyatlara bu koltuğu almaz.
Yemek odası takımı da almıştım, ondan memnunum.

profile profile
06 Mart 2024 08:36 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Siparişinizi kontrol ederek size daha detaylı bilgi verebilmek için alışveriş yaptığınız mağazamızın adını ve sipariş bilgilerinizi [email protected] adresimiz ile paylaşmanızı rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Fatma
Fatma
11 Ağustos 2024 03:48

Alışveriş yaptığım mağazadan aldığım hizmet ve ilgiden son derce memnun kaldım. İzmir Mavişehir Classi. Sorun koltuk iskeletinde kullanılan atik malzeme iken, alışveriş yaptığım şubenin ne önemi var. Cevaplar otomatik gönderiliyor sanırım. Koltuk iskeletinin malzemesi gerçekten kötü. Sıradan bir marka gibi. Verilen para karşısında böyle bir malzeme ile karşılaşmak şaşırtıcı. Dediğim gibi koltuğun ucuna biri otursa, diğer uç hareket ediyor. Classi ye yakışmadı.

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Mobilyanın Koltuğundaki Kumaş Kalitesi Kötü Çıktı

01 Ağustos 2024 15:38
İstikbal Mobilyanın Koltuğundaki Kumaş Kalitesi Kötü Çıktı
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
26 Temmuz 2024 13:14
Bellona Firmasına Güvenerek Aldık Ama Sonuç Şaşırttı
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Tuncay
17 Mayıs 2025 16:46