CK Boğaziçi Elektrik Dağıtım Eski Borcunu Bizden Almaya Çalışıyor.

CK Boğaziçi Elektrik Dağıtım Eski Borcunu Bizden Almaya Çalışıyor.
25 Ekim 2023 23:534.542

CK Boğaziçi Elektrik dağıtım aş.
Güngören'de kiraladığımız deponun dükkan sahibi orada kullanım olabilir, onu sor önce demesi üzerine CK Boğaziçi Elektrik dağıtım aş. Şubesine giderek elektrik bağlatırken dükkan üzerinde borç olup olmadığını sorgulattım.
Açılış içinde yine gelerek saat üzerindeki kullanımı not ettiler. Fakat yinede faturaya üzerindeki kullanımı yansıttılar. Yenibosna merkez şubesinde hanımefendi herhangi bir borcun olmadığını ve bu tarz durumların sorun yaratmadığını eski borcun bizi bağlamayacağını söyleyerek içerisinde kira sözleşmesinin de bulunduğu evraklar ile yeni kontratımı oluşturdu. Depo olarak kullandığımız için neredeyse ampul yakmak dışında kullanımımız olmadı. Elektrik faturası bile sürekli içerisinde olmadığımızdan 1.5 ay kadar sonra kesilebildi. Neyse bize denk gelen sayaç okuma memuru saati okuttuğunda 39.000 TL borç olduğunu söyledi. Durumun bizimle alakalı olmadığını ve orada yaşadığımız durumu anlattığımızda başta işaret alındığını ve bu borcun bizi bağlamayacağını belirttiler. Ertesi gün şubeye gittiğimde oradaki arkadaşlar kulağınıza küpe olsun saati okutmadan üzerinize almazsınız burada çalışan saat üzerindeki borcu göremez dediler.
Kira kontratı sistemde yok tarzı bir konuşma yaptılar. Özellikle getirdiğimi danışmanın evrak kontrolü yaptığını ve eksik evrakla içeri almadığını söyledim. Sonra bir şikayet kaydı açacaklarını söylediler, Ve sonuç ile ilgili gelen mesaj ile olumsuz sonuçlandığını öğreniyorum. Durumun benimle alakalı olmadığı aşikar eski borçlarınızı alabilmek için bu tarz organize kötülük kurumunuza hiç yakıştıramadım. Sizden de durumun ivedilikle çözülmesini bende kendim entry olarak Ekşi Sözlük ® üzerinden başlığını da oluşturacağımı belirtmek isterim.
Açılış için sayaç okumaya geldiğinizde saatin üzerindeki kullanımı not aldınız benim kullanımımı hesaplayın ve sonrasında çıkan tutarı bana yansıtın geriye kalanı her kim kullandıysa gidin alın.

26 Ekim 2023 09:27 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz talebiniz değerlendirmeye alınmıştır. Müşteri Temsilcimiz, başvurunuzu inceleyecek ve en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlayacaktır. Talep ve önerileriniz hizmet kalitemizi arttırmak için önem taşımaktadır. Şikayetinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla CK Boğaziçi Elektrik

6 Kasım 2023 16:23

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili tarafınıza detaylı bilgilendirme yapılmıştır. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla CK Enerji Boğaziçi Elektrik

CK Boğaziçi Elektrik Faturasıyla İlgili Sorunlar

30 Temmuz 2023 13:533.138

CK Boğaziçi Elektrik 23/08/2022 tarihinde Ck Boğaziçi tarafından 4688521*** numaralı bina ortak giderine 2.592 TL tutarı...

Yanlış Abonelik İptali Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

26 Aralık 2024 13:484.803

CK Elektrik'ten başkasının yeni aboneliğini yaparken benim elektrik aboneliğimi iptal etmişler. Şimdi de açmak için evra...

Yanlış Abonelik İptali Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

CK Boğaziçi Elektrik Nkolay Bayiliği İznim Olmadan Aboneliğimi İptal Etmiş!

9 Ağustos 2023 21:203.007

Başakşehir'de tapusu bana ait boş duran daireme,17.07.2023 tarihinde, ck Enerji Boğaziçi Elektrik Başakşehir MÜHİM'e gid...

Tümünü Gör
CK Boğaziçi Elektrik Zulmü

CK BoğaziçiElektrik Zulmü

Fahri
CK Boğaziçi Elektrik Abone Olma Sorunu

CK BoğaziçiElektrik Abone Olma Sorunu

Serkan
CK Boğaziçi Elektrik Esenyurt/İstanbul Mağduriyeti!

CK BoğaziçiElektrik Esenyurt/İstanbul Mağduriyeti!

Bakir
CK Boğaziçi Elektrik Fatura Ödeme Konusunda Sorun Yaşıyorum, Firma Yetkilileri İlgilenmiyor!

CK BoğaziçiElektrik Fatura Ödeme Konusunda Sorun Yaşıyorum, Firma Yetkilileri İlgilenmiyor!

Hilal
CK Boğaziçi Elektrik İlgisizliği!

CK BoğaziçiElektrik İlgisizliği!

Gündüz