Ck Boğaziçi - 23 - Detay: 90002-95000--2 - Hatası Acil Lütfen

15 Nisan 2024 08:51968
Meltem'in Teşekkür Mesajı
Çok teşekkür ederim ilginiz için✨

Ck Boğaziçi - 23 - Detay: 90002-95000--2 - Hatası
Yeni taşınıyorum elektriği açtırmam gerekiyor evde 2 tane yaşlı hastam var elektriksiz oksijen makinesini çalıştıramam ve abonelik alamıyorum e-devlet üzerinden.
Acil yardımcı olursanız sevinirim. Dönüşlerinizi bekliyorum

15 Nisan 2024 11:29 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz talebiniz değerlendirmeye alınmıştır. Müşteri Temsilcimiz, başvurunuzu inceleyecek ve en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlayacaktır. Talep ve önerileriniz hizmet kalitemizi arttırmak için önem taşımaktadır. Şikayetinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla CK Boğaziçi Elektrik

15 Nisan 2024 13:48

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili tarafınıza detaylı bilgilendirme yapılmıştır. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla CK Enerji Boğaziçi Elektrik

18 Nisan 2024 15:27

Meltem
19 Nisan 2024 09:57

Çok teşekkür ederim ilginiz için✨

CK Boğaziçi Elektrik Acil Yardım! Ck Elektrik Sayaç Hatası Nedeniyle Abone Olamıyorum

23 Ağustos 2023 23:381.132

"Problemim çözüldü. Teşekkürler..."

CK Boğaziçi Elektrik Elektrik Aboneliği İçin Yaşadığım Sorunlar

5 Temmuz 2023 11:571.709

Başka ildeyim taşınmadan açtırmak istiyorum elektriğimi, mağdur oluyorum, 10 farklı numara aradım hepsi başka yere yönle...

CK Boğaziçi Elektrik Ck Elektriğimi Üstüme Alamıyorum.

26 Mart 2024 23:544.255

Belirttiğiniz konum için abonelik yapılamamaktadır. 23 - Detay: 90002-95000...

Ck Boğaziçi E Devlet Başvuru Sorunu

22 Ağustos 2024 23:047.988

"Sistemdeki arıza çözülmedi ancak tekil numara ile başvuru yapmam sağlanarak problemimi çözdüler. Teşekkür ediyorum"

E-Devlet Abonelik Başvurusunda Sistem Hatası

14 Mart 2025 16:082.644

E-devlet üzerinden abonelik başvurusu yaparken 23 - Detay: 90002-95000--2 hatası alıyorum. Adıma farklı 2 abonelik daha ...

E-Devlet Abonelik Başvurusunda Sistem Hatası

Tümünü Gör
CK Boğaziçi Elektrik Abone Olma Sorunu

CK BoğaziçiElektrik Abone Olma Sorunu

Serkan
CK Boğaziçi Elektrik Esenyurt/İstanbul Mağduriyeti!

CK BoğaziçiElektrik Esenyurt/İstanbul Mağduriyeti!

Bakir
CK Boğaziçi Elektrik Fatura Ödeme Konusunda Sorun Yaşıyorum, Firma Yetkilileri İlgilenmiyor!

CK BoğaziçiElektrik Fatura Ödeme Konusunda Sorun Yaşıyorum, Firma Yetkilileri İlgilenmiyor!

Hilal
CK Boğaziçi Elektrik İlgisizliği!

CK BoğaziçiElektrik İlgisizliği!

Gündüz
CK Boğaziçi Elektrik İlgisizliği!

CK BoğaziçiElektrik İlgisizliği!

Omar