Hediye Tetris Oyuncağının Hayal Kırıklığı

30 Ekim 2024 14:311.117
Elif'in Teşekkür Mesajı
Bize dönüş yapıp konuyla ilgili alakadar oldular sorunumuz giderildi oyuncağın değişimi yapıldı çok teşekkür ederim Civil mağazasına

Oğluma aldığım Tetris oyuncağının ekranı silik, seste sıkıntı yok. Değişim yapmak istedik, üstünden sadece bir gün geçmesine rağmen kabul etmediler. Bu konuda şikayetçiyim. Çok sevdiği oyuncağı tam bir hayal kırıklığı. Maalesef, ürünün bedeli çok para değil ama hediye almıştık, oynayamıyor çünkü ekranın bir tarafı silik görünmüyor.

30 Ekim 2024 15:37 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz hakkında Civil Mağazacılık Müşteri Hizmetleri sisteminde CAS-70035-D9L3R7 nolu kaydınız açılmıştır. Yukarıda vermiş olduğunuz bilgiler kaydınızın içerisine eklenmiştir. Talebiniz ile ilgili çözüm sürecinin daha hızlı ilerleyebilmesi için her türlü bilgi ve taleplerinizi müşteri hizmetlerimizi arayarak destek alabilirsiniz. Saygılarımızla Civil Mağazacılık A.Ş. Müşteri Hizmetleri

1 Kasım 2024 14:15

Sayın Elif Bulut, Öncelikle bize ulaşarak deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Şikayetinizle ilgili olarak gerekli incelemeleri yapıp, sorununuzu sizinle mutabık kalarak çözüme kavuşturduğumuzu bildirmek isteriz. Hizmet kalitemizi artırmak adına geri bildiriminiz bizim için çok kıymetli olduğundan görüşlerinizi öğrenmekten mutluluk duyarız. Diğer tüm bilgi ve taleplerinizi Civil Mağazacılık Müşteri Hizmetlerimizi arayarak veya talep oluşturarak destek alabilirsiniz. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Civil Mağazacılık A.Ş. Müşteri Hizmetleri

1 Kasım 2024 17:32

Pinar
13 Mayıs 2024 12:44734

Civil'in internet mağazasından Fisher-Price aktivite masası aldım. Ancak kurulumu bitirdikten sonra fark ettim ki ürün o...

Merve
6 Aralık 2024 15:32960

Civil mağazasından valizli makyaj seti diye bir oyuncak aldım. Makyaj seti yazıyor diye çocuklara uygun far seti oje ruj...

Merve
9 Eylül 2024 18:431.662

09. Çocuk bisikleti sipariş ettik fakat ürün görseldekiyle farklı geldi (ayıcık kısmındaki renkler). Bu sebepten değişim...

Tümünü Gör
Civil Mağazacılık Kasa Şikayeti

Civil MağazacılıkKasa Şikayeti

Sercan
Civil Erkek Mont Hüsranı!

Civil Erkek MontHüsranı!

Büşra
Civil Mağazacılık Tulum Aldım Bebeğime Fakat Kullanamıyorum!

Civil MağazacılıkTulum Aldım Bebeğime Fakat Kullanamıyorum!

Berivan
Civil Mağazacılık Kraft Denver Pr Park Yatağın Konfor Problemi Ve Güvenlik Endişesi

Civil MağazacılıkKraft Denver Pr Park Yatağın Konfor Problemi Ve Güvenlik Endişesi

Barış
Civil Mağazacılık Kujju Harmony Lüks Pedli Ana Dizi - Kahverengi Üründe Üretim Hatası!

Civil MağazacılıkKujju Harmony Lüks Pedli Ana Dizi - Kahverengi Üründe Üretim Hatası!

Yunus
Civil Mağazacılık Akıtan Suluk!

Civil MağazacılıkAkıtan Suluk!

Rabia