Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 12:31

16.10.2024 tarihinde Citroen Doğu Otomotiv Van bayisinden aldığım Citroen ec400x elektrikli arabayı eşim ve çocuğumla beraber Siirt'ten Van'a teslim almaya gittim. Müşteri temsilcisi L**** Hanım bize bir sürü evrak imzalattı. Evet, Siirt'ten gitmiştik ve biraz acelemiz vardı ama L**** Hanım, rutin yapması gereken uygulamaları maalesef sadece evrak üzerinden yaptı. Bize ne aracın detaylı tanıtımını yaptılar ne de gösterdiler. Sadece aşağıda arabanın hazır olduğunu ve plakasının takılacağını söyledi. Biz de bu bayi ve L**** Hanım'a güvenerek ve bayi olması münasebetiyle bu güvence ile arabamıza bindik, Siirt'e geldik. 17.10.2024 tarihinde araca koruma PPF yapmak için bir bayiye gittim. PPF yapacak bayi yetkilisi aracı detaylı olarak kaportasına baktı ve yaptığı incelemede özellikle arka bağajda boya ile ilgili sıkıntı olduğunu gözlemledi. Sıkıntının, boya yapılırken arka bağajda ufak tortuların olduğunu gördü. Bu şekilde PPF yapamayacağını, yapsa bile PPF'in delinebileceğini söyledi. Ayrıca aracın çeşitli muhtelif yerlerinde de yıkanmasına rağmen kırmızı lekeye benzer lekeler olduğunu gözlemledik. Ben de 17.10.2024 tarihi saat 11.50 civarında Citroen Doğu Otomotiv temsilcisi L**** Hanım'ı aradım. 'Biz size arabayı teslim ettik, bizden çıktı' anlayışıyla 'Nereye şikayet ediyorsan et, müşteri hizmetlerini ara' diyerek ilgilenmedi. L**** Hanım, adeta başından savar gibi, 'Nasıl olsa araba sattım' anlayışıyla hareket etti. Bu konuda Citroen firmasının kusurlu olduğunu ve bu kusurun giderilmesini istiyorum. Ayrıca bir adet fotoğraf da atıyorum.

17 Ekim 2024 12:19

Ayrıca müşteri hizmetlerini aradığımda bunu yetkili servise göstermemi gerektiğini söylüyor ama takdir edersiniz ki yetkili servisle benim aramda 300-400 kilometre var bunun geliş gidişi masrafı zamanını söylemiyorum yetkili bayinin kusuru yüzünden şu anda mağdurum yine yetkili servisten Doğu otomotiv temsilcisi ile Leyla hanım istiyorsanız ekspertize götürün anlayışı ile hareket ediyor yani kimsenin umurunda değil ben arabayı sattıktan sonra Kimin ne hali varsa görsün anlayışı tren gibi dünya markasına yakışmamakta

17 Ekim 2024 16:12

Maalesef az önce boya kontrolü için ekspertize götürdüm kapılar 80 90 mikron bir kapı 200 mikron diğer eller 180 ile 230 mikron arasında değişmekte ayrıca arka sağ kapı çıktığı dışarıda kalmakta arka bagaj eğri olduğunu söyledi

22 Ekim 2024 09:59

Aldığım Citroen arabayı dün ekspertiz yapma imkanım oldu Türkiye'nin en iyi ekspertiz markası olan tarcanlar oto ekspertiz Diyarbakır şubesine götürdüm bir ton para ödedim sıfır araba için çıkan sonuç maalesef şok edici ön ve ön kaput ve arka bagaj sökülüp takılmış araçta fabrikasyon boya hataları boyada gölgelenmeler mevcut sağ ve sol çamurluk üst vidaları ayar yapılmış aracın mikron değerleri yüksek gelmekte 150 mikronla 250 mikron arası ön kapı ve sağ kapı mikron değerleri çok düşük 80 90 mikron Citroen fabrikası neredeyse pert olmuş Bir arabayı Van şubesi eliyle tüketici bana vermişti Van bayisinde bulunan L*** isimli müşteri temsilcisi bir sürü belge bana imza attırmış ne olduğuna bilmiyorum Bir an önce bu konuda çözüm bulunmasını istiyorum aksi takdirde Citroen'i ve Van bayisinin maddi manevi tazminat davası Tüketici Mahkemesinde açacağını bildirmek isterim

30 Ekim 2024 17:30

Maalesef Citroen müşteri hizmetleri tam beklentilerimin doğrultusunda arabanın kusursuz olduğunu hiçbir sorunun olmadığını değer kaybının olmadığını tarcanlardan aldığım ekspertiz raporuna rağmen gözle görülür kusurları olmasına rağmen sıfır araba için kusursuz dediler gerçi bütün yorumlarda bununla karşılaştım sadece bir oyalama taktiği bayi ve fabrika yani Citroen genel merkezi mutlak suretle arabanın kusurlu olduğunu biliyor bayiye sattırıyor  ben de bunlara bunu bırakmayacağım bu ayıplı sıfır arabayı bana sattıkları için maddi manevi tazminat davası açacağım bu konuda bilgisi olanlar lütfen benimle paylaşsın zaten yargıtayda bir sürü örnek dosyası ve kararı mevcut İnşallah kazandığım zaman sizinle paylaşacağım Van Citroen doğu bayisinden aldım Citroen ec4x için çok pişmanım

08 Kasım 2024 21:46

Gördüğünüz gibi cevap bile yazmıyorlar... Umurlarında değil... Sıfır araba niyetine ayıplı darbeli, sorunlu atabayı sattılar.,

15 Aralık 2024 16:42

Mardin Citroen yetkili servisi aracın bütün kusurlarını göz önüne Seren rapor vermesine rağmen Citroen yine kabul etmedi kendi yetkili servisini bile tekzip eden güvenmeyen bir otomobil firması Citroen

Ercan sonuçtan hiç memnun değil

0 Km Araçta Boya Sorunu Ve Citroen'in Süreci Uzatma Çabası

Ercan
28 Ekim 2024 14:09
0 Km Araçta Boya Sorunu Ve Citroen'in Süreci Uzatma Çabası
Gülbahar sonuçtan hiç memnun değil

Gülbahar
17 Ocak 2025 20:18
Citroen Bayisinde Teslimat Sorunu Ve İkame Araç Krizi
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C4 Kaporta Hasarı

Sercan