Ercan sonuçtan hiç memnun değil

0 Km Araçta Boya Sorunu Ve Citroen'in Süreci Uzatma Çabası

0 Km Araçta Boya Sorunu Ve Citroen'in Süreci Uzatma Çabası
28 Ekim 2024 14:09

0 km olarak satın aldığım araçta boya çıktı. 18.10.2024 günü Anakara Citroen ABC yetkili satıcısından almış ve 19.10.2024 günü bayiden
teslim almış olduğum C4X model 0 km aracımı bayiden teslim alır alamaz ekspertize soktum. Yapılan ekspertiz neticesinde sol arka kapı ve sol arka çamurlukta boya çıktı. Yetkili satıcı ile görüştüğümde kendilerinin aracı boyamadığı, Citroen Türkiye’nin bu konuda sorumlu olduğunu beyan ettiler. Ban sonrasında hemen Citroen müşteri hizmetlerine ve mail adresine dilekçe göndermek suretiyle kayıt oluşturdum. Citroen firması yetkili bayinin de ayrıca yapmış olduğu ekspertizde boyalı parçaların olduğunu kabul etmesine rağmen süreci bilinçli şekilde uzatmaya çalışıyor. Resmen aracın kusuru gizlenerek suç işlenmiştir. Ayıplı ürünün misli ile değişimini ivedi şekilde talep ediyorum. Firma bilerek süreci uzatmaya çalışıyor.

profile profile profile

Yorumlar (5)

Metehan
Metehan

Merhabalar, aynı bayiden 5 Şubat 2026 tarihinde aldığım Citroen c4 aracımda 6 Mayıs 2026 tarihinde satış amaçlı yaptığımız ekspertiz sonucunda aynı problemlerle karşılaşmış durumdayız (motor kaputu işlem yapılmak üzere sök tak işlemi görmüş; zımpara izleri ve boya hataları var. Ayrıca aracın a sütununda lokal boya mevcut) distribütör süreci uzatmaya çalışıyor, uzlaşma isteğimizi sürekli başka tarihe öteliyorlar. Güncel durum nedir, probleminizi çözdünüz mü?

Yunus
Yunus

Merhaba Bende C5 Aircross aldım 06.05.2025 tarihi itibariyle hemen Expertize gidip raporu aldım hata var mı diye bende de aynı sorun çıktı sol arka kapı boyalı kabul etmediler. Bende sorunu Şikayetvar ve sayfayalarına yazdığımdan dolayı onlar benden şikayetçi olacakmış doğruyu yazmanın adı itibar zedelemesi olmuş. Sizden de davacı olmak istedilermi ya da davacı oldunuzmu.

Ercan

İletişim bilginizi bırakırsanız görüşelim mail telefon vs

Zeliha
Zeliha

Anılan tarihlerde bayi ile iletişimdeydim birkaç kere gittim bana ellerinde kırmızı araba kaldığını ama boya olduğunu o yüzden fiyatının uygun olduğunu söylemişlerdi sanırım bu araba o araba Çünkü dun gittim sordum sattık demişlerdi.

Ercan

Konuyu mahkemeye taşıdım bakalım nasıl bir sonuç alacağız bekliyorum. Uzun dava süreçleri olduğundan dolayı firmanın umurumda değil resmen at koşturuyorlar maalesef. Mahkeme sonucunu buradan tüm süreci sonuçlanınca detaylı paylaşacağım.

Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C4 Kaporta Hasarı

Sercan
24 Aralık 2023 18:44
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
19 Kasım 2024 16:05
Citroen C4'te Kalıcı Kuş Lekeleri Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Cevdet sonuçtan hiç memnun değil

Cevdet
05 Eylül 2024 00:33