Şeyhmus sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Yeni Araçta Eksik Parçalar Ve Yanıltıcı Yönlendirme Sorunu

Şeyhmus
31 Aralık 2024 09:45

2023 Aralık ayında Bursa inallar Citroen'den sıfır Citroen c3aircross aldım araçta yedek lastik yok aracın içinde olması gereken kriko bijon anahtarı ve birkaç önemli parçanın yedek i de yok. Bunların olması gerektiğini çok sonrada sosyal medyadan öğreniyoruz. Acaba inallar bu olması gereken yedekleri neden müşteriye vermek yerine direk aksesuar bölümüne ücretle alırsınız diye yönlendirme yapıyor.

31 Aralık 2024 09:30

2023 yılında Bursa inallar Citroen'den C3 Aircross sıfır araç aldım aracımda stepne kriko bijon anahtarı ve birkaç olması gereken yedekler yoktu bunları sorduğumda aksesuar bölümünden ücretle alabilirsiniz deyip gecistirdiler.cok sonradan sosyal medyadan bunların aracında olduğunu söyleyen bir çok kullanıcı bilgi verdi. Lastik yanaktan darbe aldığı zaman içine bıraktıkları tamir kiti bir işe yaramayacak. Koskoca Citroen e güvenip itibar ettik Citroen kimi araca bırakmış kimi araca bırakmamış bir stepne ve kriko bijon anahtarıyla Citroen maddi zarara mi uğrayacaktı da bizleri bu denli mağdur ediyor. Ya da aracı aldığım yer içinden çıkarıp fabrika çıkışlı böyle mi geliyor deyip aksesuar bölümünden ücretli alın diyor

Erdal sonucu yetersiz buldu

Citroen Yedek Lastik Ve Kriko Talebi!

Erdal
13 Eylül 2023 16:13

Fatih
16 Nisan 2024 15:21
Yeni Citroen C4'ümde Peş Peşe Teknik Sorunlar
Ali sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2023 11:36
Emin sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Km Aracım Bir Haftada Arıza Yaptı Kimse İlgilenmedi

11 Temmuz 2025 17:02