Caner sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 01:13

Aracımı 2018 yılında sıfır olarak aldım. 1,5 yıl sonra araçta kalkış esnasında titremeler meydana geldi ve baskı balata ile bilya değişimi yapıldı. Ancak aynı sorun tekrar etti ve Citroën Türkiye ile iletişime geçtim. Beni Güngören'deki Mersa'ya yönlendirdiler. Orada inceleme yapıldı ve karşıma inanılmaz bir fatura çıkarıldı. Ayrıca, dört kapının iç kısımlarında pas oluştuğunu ve direksiyon düğmelerinde kabarmalar meydana geldiğini fark ettim. Servis yetkilileri, 2020 yılından beri servise giriş yapmadığımı söylediler. Ben de, 'Servise gelsem, kapı içlerinde ve şanzımanımda sorun olmayacak mıydı?' diye sordum. Karşılaştığım yanıt, genellikle firmaların yaptığı gibi, kullanıcı hatasına atıfta bulunan bir açıklamaydı. Tüm yasal haklarımı kullanarak bu durumu mahkemeye taşıyacağımı, Tüketici Hakem Heyeti'ne ve CİMER'e şikayetlerimi ileteceğimi belirttim. Araçta kusurlar olduğu açıkça ortada ve bu süreci sonuna kadar takip edeceğim. Bu zaman zarfında aracı kullanamıyorum, çocuğumu okula götürmekte zorlanıyorum ve işlerim aksıyor. Citroën Türkiye'den hiçbir yardım alamadım. 'Yasal haklarınızı kullanabilirsiniz' denildi. Citroën Türkiye'nin bu hataları düzeltmesini bekliyorum ve hukuki yollara başvuracağım.

11 Mart 2024 10:09

Ve bu şikayetlerim üstüne benden 3000 TL tespit ücreti talep edildi bende mecburen verdim

Citroen Jumpy'de Şanzıman Sorunu Ve Servis İlgisizliği

Gökhan
08 Ağustos 2025 14:24
Bahattin sonuçtan hiç memnun değil

Serviste Uzayan Şanzıman Sorunu Ve Çözüm Beklentisi

Bahattin
15 Mart 2025 04:10

Çağlar
09 Mayıs 2025 23:15

Hanifi
03 Mayıs 2025 15:43
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Jumper Arıza Çözülmedi, Yüksek Onarım Ücreti Talebi

Ömer