Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 14:28

Merhaba,
2023 model C3 Shine çift renk sıfır otomobilin var. İlk aldığımdan beri tavan ile ilgili sorunlar yaşıyorum. Tavanda bulunan sticker servis tarafından tam 3 defa değiştirildi, sorunum uzun uğraşlar sonucu çözüldü. Bu seferde siyah olan tavanda boya atması meydana geldi. İki farklı servise götürsem de Citroen dış etken diyerek fabrikasyon hatayı kabul etmemektedir. Aynı gruba bağlı Opel çift renk, siyah tavan olan araçlarda da aynı sorun olmaktadır. Sadece benim tanıdığım iki kişi Opel'den değer kaybı aldı ve ücretsiz onarımı yapıldı. Citroen'de siyah tavanlarda boya atması şikayeti çok fazla olmaktadır. Sosyal medya ve burada çok fazla mağdur bulunmaktadır. Citroen hiçbir şekilde fabrikasyon hatasını kabul etmiyor. Hiç kimseye çift renk, siyah tavan araç almasını önermiyorum. Mağduriyetimin giderilmesini, değer kaybımın ödenmesini ve Citroen'in destek olmasını talep ediyorum.

11 Kasım 2024 22:52

Şikayetimi asla umursamadılar ve aramadılar bile! Kesinlikle Citroen markasını hiç kimseye önermiyorum!

13 Kasım 2024 15:32

Halen daha ciddiye alınıp aranmadım. X üzerinden de şikayetimi ilettim. Kısa sürede size dönüş yapacağız dediler ama maalesef oradan da aramadılar. Citroen markası son kullanıcıları önemsemiyor, hiç kimseye önermiyorum.

20 Kasım 2024 16:53

Halen daha aramadılar.

Halit
Halit

Ben de de aynı sorun var nasıl bir yol izlediniz. Bana geri dönüş sağlandı 70 bin + onarım teklifi düşüneceğim dedim.

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aldığım Citroen C5 Aircross'un Tavan Boya Problemi

Muhammed
02 Temmuz 2024 13:14
Selcuk sonuçtan hiç memnun değil

Selcuk
14 Aralık 2024 16:33