Citroen C3 Aircross Hararet Yükselmesi Sorunu

Citroen C3 Aircross Hararet Yükselmesi Sorunu
18 Haziran 2024 01:48

08.03.2024 tarihinde 2024 model Citroen c3 Aircross aracını Citroen MERSA’dan sıfır engelli aracı olarak satın aldık. Aracımız şu an 1600 km’de. Araç rampa çıkarken hararet yükseliyor 100-110 dereceye kadar çıkıyor. Ne kadar araştırdıysam video izlediysem de servisten yazılım bekleniyor diye cevaplar gördüm çözüm bulamadım. Araçtan Midemiz bulandı buna acil şekilde çözüm istiyorum.

21 Haziran 2024 12:49

Aracı aldığımız bayiden serviste çalışanlardan birisi dönüş yaptı, arkadaş diyor ki bu araçlarda devir yükseldikçe yakıtı daha az yaksın diye hararet yükselir diyor. Böyle bir saçmalık olabilir mi kardeşim. 90 model tofaşlarda bile böyle bir şey söz konusu değil biz 2024 model sıfır araca biniyoruz. Şu muhabbet 5 yaşında çocuğa söylense adamın suratına güler çocuk. Yahu madem öyle araç gerçekten hararet yapacak olsa nasıl anlayacağız nasıl bileceğiz? Araçla hafif rampa aşağı 200 km hıza ulaştığımda 90 derecede sabit kalıyor. Hafif rampa yukarı gaza dokunduğumda en üst kırmızı seviyeye kadar ulaşıyor hararet göstergesi. Araçta su eksiltme veya kaynama yok. Acil şekilde bu sorun çözülsün.

Burak
Burak

Plakanın üstündeki hava filtresinin önündeki içteki geçmeli parça sökülerek sorun çözüldü.

Emrehan sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C3 Aircross 1.2 Benzinli Shine Hararet Sorunu

Emrehan
12 Eylül 2024 15:04
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
28 Eylül 2024 02:29
Yeni Citroen C3 Aircross'ta Sürekli Yaşanan Sorunlar!
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C3 Aircross Kronik Arıza

Zafer