Çitlekçi Ayaş Yolu Şubesindeki Kadın Çalışanlar Çok Saygısız

Gökçe
03 Şubat 2024 16:10

Çitlekçi Ankara - Ayaş Yolu Şubesine bugün gittiğime çok pişman oldum. Neredeyse haftada bir gidip her seferinde bin liraya yakın alışveriş yapıyoruz. Ancak bugün hiç hoş olmayan bir davranışla karşılaştık. Alışverişimizi yapıyorduk. İlk olarak annem kabak çekirdeği aldı. Daha sonra ben de annemin aldığı kabak çekirdeğinin aynısından iki adet yarım kilo istedim ve çıtçıtlı poşete koyulmasını rica ettim. 'Yarım kilonun altında olunca koyamıyoruz' dedi. Ben de iki tane yarım kilo istediğimi belirttim. İlk olarak orada beni tersledi. 'Hayır, ben belirtiyorum sadece' dedi. Daha sonra annem fark etti ve 'Kızım da sütlü olan üsttekinden istiyor' dedi. Bizi tersleyerek 'Hayır hanımefendi, diğerinden istedi' dedi. Ben de 'Hayır, sütlüden istiyorum' dedim. Benimle tartışmaya devam etti. Ben de 'Maske var, belki anlamamışsınızdır, karışıklık olmuş olabilir' dedim. Ancak o kadar çok tersledi ki, 'Hayır, siz bana onu demediniz' dedi. Ürünleri çarpa çarpa koymaya başladı. Bu nasıl bir davranıştır anlamadım. Gerçekten çok üzüldüm!

Daha önce böyle bir şey yaşamamıştım. Daha sonra iki çeşit badem şekeri ve portakal draje alacaktım. O bölümde çalışan kişi de çok ters davrandı. Zaten çok üzülmüştüm ve tansiyon hastasıyım elim ayağım titriyordu. Sıra bende olmasına rağmen başkasıyla ilgilendi. 'Sırada ben vardım' dedim. Sadece yüzüme ters ters baktı. Alacaklarımı aldıktan sonra 'teşekkür ederim' dedim. Cevap bile vermedi. Daha alacaklarım da vardı ancak o kadar çok rahatsız oldum ki, diğer alacaklarıma bakamadım. Lütfen mutsuz çalışanları çalıştırmayın. Eğer işlerinden memnun değillerse, iş arayan birçok insan var; onları işe alın. İnsanlara bu şekilde davranmaya hakları yok. Paramızla rezil oluyoruz; sanki veresiye alışveriş yapıyormuşuz gibi. Lütfen çalışanlarınızı eğitin. Müşteri olarak beklediğimiz sadece güleryüz ve bunun çok zor olmadığını düşünüyorum.

03 Şubat 2024 22:18 (Şikayetten 6 saat sonra)
Gökçe
04 Şubat 2024 01:04

Teşekkür ederim. Ayrıca ben tansiyon hastasıyım ve tuzsuz olsun diye özellikle belirtmeme rağmen aldığım bir kilo kabak çekirdeği ne yazık ki tuzlu çıktı.

16 Temmuz 21:09
Çitlekçi Şubesinde İade İşleminde Yaşanan Olumsuz Deneyim
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Personelin Olumsuz Davranışı Müşteri Deneyimini Zedeledi

Süleyman
07 Temmuz 22:32
Osman sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 08:33
TrustBuy Güven Skoru