İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 16:33

Yaklaşık olarak bir yıl önce Çilek Mobilya Modoko şubesinden Baby Cotton büyüyen bebek takımı aldım. 1 ay önce beşiğin ön ızgara korkuluk demirini basit ve olduğundan kısa bir vida ile yaptıkları için çıkıyordu. Yani çocuk yaslandığında düşüyordu. Defalarca aramam sonucunda sonunda servis geldi. Sağ olsun, düzeltip gittiler. Geçen hafta da beşiğin sallama aparatı kırıldı. Çilek Mobilya'nın merkezi bir servis ağı yok; her şubenin kendi servis elemanları var. Modoko şubesiyle görüşüyorum, bir WhatsApp numarası veriyorlar. Buraya yazın, size dönerler diye. 07.09.2014 tarihinde bu numaraya yazdım. 13.09.2024 tarih oldu. Arayan soran yok, mesaj iletildi mi, işleme alındı mı, hiçbir bilgi yok. Boşluğa yazar gibi yazıyoruz. Şubeyi tekrar arayıp merkezi de arayınca mesaja döndüler. Kırık aparatın fotoğrafını fabrika Ar-Ge bölümüne inceleme için ilettiklerini, bu sevkin durumuna göre servis tarihi vereceklerini söylediler. Yani 1 haftaya sadece şikayeti iletirseniz şanslısınız. Fabrikanın Ar-Ge birimi kırık parçayı görüp ne yapacak onu da anlamadım. Garantisi devam eden ürün kırılıyor, fabrikanın Ar-Ge birimi fotoğrafa bakacakmış. Usta gelip baksın, tamiri yapsın. Ar-Ge birimi ne alaka? Tek amaç zaman kazanmak. Ortalama dönüşte 30 iş günüymüş. Yani bir tamir işini 2 aya yayıyorlar neredeyse. Yatağı o süre zarfında kullanamıyoruz. Marka diye güvenip aldığımız firma böyle maalesef. Pişman olduk ama ne fayda.

13 Eylül 2024 16:36 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup konuyla ilgili müşteri hizmetleri yetkilimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili deneyimlerinizi ve görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Çilek Müşteri Hizmetleri

19 Eylül 2024 11:23

Tarih oldu 19.09.2024 halen arayan soran yok kırık parçanın fotoğrafı fabrika'nın ArGe birimine demek ki daha ulaşmamış yani anlayacağınız Çilek Mobilya alırsanız servisin ortalama dönüş süreleri böyle maalesef ufak bir aparat için bu kadar bekletiyorlarsa daha ciddi arızalarda artık ne yaparlar düşünemiyorum.

19 Eylül 2024 15:39

Bugün mesaj geldi servis tarihi için tam 20 gün sonraya gün verdiler 09.10.2024 tarihinde geleceklermiş Çilek Mobilya aldığımıza pişman olduk satış sonrası hizmetleri çok kötü alırken ona göre değerlendirin.

03 Temmuz 2024 10:48
Mürüvvet sonuçtan memnun

Mürüvvet
22 Nisan 2024 13:51
"2 kez teknik servisten geldiler ilki sadece vida sıkıp gitti sorunun çözülmediğini ilettiğim için 2. Bir ekip daha geldi onlarda ürünün yanlış montaj edildiğini tespit etti ufak bir düzeltme sonrasında rahatsız edici olan gıcırdama sesi geçti diyebilirim. Sorun çözüldü mü evet şu an çözüldü ama çok kısa bir süre kullanarak sorun yaşadığım için hayal kırıklığına uğradım açıkçası umarım sorun kalıcı olarak giderilmiştir ve Umarım uzun yıllar sağlam şekilde kullanabiliriz. Aslında asıl teşekkürü süreci takip edip benimle sürekli iletişim halinde olan Pınar hanıma iletiyorum kendisi çok ilgilendi sağ olsun"

08 Ağustos 2023 18:32

04 Mart 2024 12:14