03 Temmuz 2024 10:48

Çilek Mobilya Çekmeköy şubesinden yaklaşık 1 yıl önce ikiz bebeklerim için 2 beşik 1 dolaplı ismi Loof Baby serisi dedikleri oda takımını aldım. Çilek Mobilya'yı tercih etme nedenim marka bilinirliği ve servis ağının olmasıydı. Aldıktan çok kısa bir süre sonra beşikteki alt açma yeri bebek üzerindeyken çatladı. Servis çok çok günler sonra yüksek bir ücret karşılığında bizim hatamız olmayan parçayı değiştirdi. Sonrasında bir bebeğimin beşiğinin alçaltıp yükseltme bariyeri yükseltirken bozuldu ve öylece yüksekte kaldı. Günlerce servisi bekledik, bu sürede beşik yüksekte kaldığı için çok zorluklarla bebeği yatağına koyabildik. Günler sonra yüksek bir ücret karşılığı yine servisi gelebildi ve fabrika içindeki parçaları plastik yapmış, normalde metal olması lazım, ben şimdi metalle değiştireceğim dedi. 2 ay sonra hem değiştirdikleri hem de diğer beşiğin yükseltme bariyeri tekrar bozuldu. Günlerdir servisten parça gelmesini bekliyoruz fakat gelmiyor, zaten taktıkları parçalar da hemen bozuluyor. Dün gece bebeğimi uyurken beşiğine koymaya çalışıyordum, beşik o kadar yüksekte kaldı ki bebeğimi koyarken düştü ve kafasını vurdu, dakikalarca ağladı. Bebek sağlığını ve konforunu bu kadar önemsemeyen, malzeme kalitesini bu kadar düşürmüş bir firmaya dönüşmesi gerçekten üzücü ve sinir bozucu. Bize yaşattıkları mağduriyeti kimsenin yaşamasını istemiyorum. Marka bilinirliği olmayan firmaların 3 katı fiyata ürün satıp sonra arkasında durmamaya ve bebeklere bu mağduriyeti yaşatmaya hakkınız yok. Sizi Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim. Sizin bariyer sisteminizin bozukluğundan dolayı bebeğimin kafası zarar gördü. Bariyer alçakta bozulup beşikten yere de düşebilirdi ve dönüşü olmayan bir kazaya sebebiyet verebilirdi. Yaşadığımız bu mağduriyetin çözülmemesi durumunda hukuksal yollara başvuracağım. Markaya güvenip kimse bebeğinin sağlığını ve güvenliğini tehlikeye atmasın. Sizden alışveriş yaptığımız için büyük bir pişmanlık yaşıyoruz.

03 Temmuz 2024 10:54 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup konuyla ilgili müşteri hizmetleri yetkilimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili deneyimlerinizi ve görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Çilek Müşteri Hizmetleri

Muharrem sonuçtan çok memnun

26 Kasım 2024 17:09
"Şikayet var üzerinden sorunum çözüldü teşekkür ederim"

04 Mart 2024 12:14
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2025 15:27
Çilek Mobilya İle Bitmeyen Sorunlar: 9 Aylık Çile
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 16:33
Ecem sonuçtan memnun