Emre sonuçtan çok memnun

Çilek Mobilya Çocuk Odası Takımı Sorunu

31 Ağustos 2023 14:40
Emre'nin Teşekkür Mesajı
“Merhaba Çilek Mobilya Genel merkez tarafından çözülen sıkıntımız için Gökhan beye teşekkürler. Şu an gelen ürün çok güzel gayet kaliteli.”

Çilek mobilyadan çocuk odası takımı aldık. Kuruluma geldiğinde şifonyerin (4 çekmeceli bir kapaklı) çekmeceleri düzgün bir şekilde oturmadı, kenarlara değdi ve olmadı. Yeni parça siparişi verildi. Yeni parça geldiğinde çekmece araları birbirinden farklı durumda oldu. Tekrar parça siparişi verildi. Bu sefer yeni şifonyer gözle görülür bir şekilde çekmeceler birbirinden bağımsız sağa sola kayık, ürün düzgün bir şekilde durmuyor. Firma sürekli parça değişimi yaparak oyalıyor, yaklaşık 3 aydan fazla oldu. Halen sorunu çözemedik. Ürünü alırken mağazada sordum, teşhirdeki üründe katıklı vardı. Bu ürün böyle mi duruyor dediğimde bana burası teşhir olduğu için diye bilgi verildi. Evde olursa böyle olmak ürün simetrik bir şekilde olacağını belirttiler.

31 Ağustos 2023 14:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup konuyla ilgili müşteri hizmetleri yetkilimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili deneyimlerinizi ve görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Çilek Müşteri Hizmetleri

Emre
Emre
23 Ekim 2023 11:44

Caner sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2023 17:36

04 Mart 2024 12:14
Sema sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 12:40
Kasım sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2025 17:30

16 Temmuz 2023 17:55