Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 7 Pro Aracın Bir Anahtarı Eksik

17 Mart 2024 11:54

29 Şubat 2024'te urfa'da Chery tiggo 7 Pro aracımı teslim almaya gittiğimde, imza atmak için formlar önüme konuldu ve aracın bir anahtarının eksik olduğu söylendi; öncesinde hiçbir şekilde bilgilendirilmediğim belirtildi. 'anahtarınızı adresinize kargo ile göndereceğiz.' denildi ancak gönderilmedi. Urfa servisine çağrıldım; şoför kapısının ayarsız olduğu ve sert kapandığı belirtildi. 'zamanla düzelir.' denilmesine rağmen düzelme olmadı. Kapıyı zorlayarak kapatmak zorunda kaldım.
16 Mart 2024 tarihinde urfa'daki Chery bayisine servise gitmek zorunda kaldım. Gittiğimde anahtarımı teslim aldım, kapının ayarlanmasını ve olası bir hata kodunun kontrol edilmesini talep ettim. Kapı ayarlanmamış ve servisin kaporta bölümü olmadığını öğrendim; bu durumu anlamakta güçlük çekiyorum. Aracı bilgisayara bağladıklarında, aracın start-stop özelliğini bozdular. Müşteri temsilcime aracın bozulduğunu söylediğimde, sadece randevu oluşturacaklarını söyledi. Mağduriyetimin üstüne mağduriyet yaşadım ve aracı almış olmaktan dolayı çok pişmanım.

18 Mart 2024 15:25 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba,Ömer B. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

25 Mart 2024 00:03

Sorun halen devam ediyor sorunum çözülmedi

26 Mart 2024 16:34

Merhaba, Ömer B. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Yalçın
13 Mart 2024 13:08
Chery Tiggo 7 Pro Araç Kumandası Malzeme Kalitesizliği
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
24 Eylül 2024 15:29

Chery Yeni Tiggo 7 Pro'da Beklenmedik Sesler Ve Servis Sorunları

Necmettin
06 Mart 2024 12:33
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 7 Pro İle Bitmeyen Sorunlar Ve Mağduriyet

Esra
10 Nisan 2025 16:11
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Mert
07 Ekim 2025 15:04