13 Mart 2024 13:08

2023 yılında almış olduğum ve 5500 km'de olan Chery Tiggo 7 Pro Luxury paket aracımın resimlerde de görüldüğü üzere araç anahtarının kaplaması soyulduğu için yetkili servis Kocaeli Kaya'ya garantiden değişim için başvurdum. Ancak servisteki bayan arkadaş anahtarın fotoğraflarını Chery garanti birimine gönderdi ve garanti biriminden kullanıcı hatası olduğu ve garanti kapsamına girmeyeceği yanıtı geldi. Daha 6 aylık ve 5500 km'de olan bir aracın anahtarının bu şekilde kaplamasının soyulması, kullanılan ürünün kalitesizliğinden kaynaklanmaktadır. Anahtarımı düşürsem veya darbe alsaydı belki dedikleri doğru olabilirdi; ancak bu durum, müşterileri mağdur etmekten başka bir şey değildir ve Türkiye piyasasına yeni giren bir araç için prestij kaybıdır. Araç anahtarımın garanti kapsamına alınarak değiştirilmesini talep ediyorum. Chery Türkiye yetkililerine duyurulur.

15 Mart 2024 13:48 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba Yalçın Ö., Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Bizleri ararsanız memnuniyetle yardımcı olacağız. Saygılarımızla, Chery

15 Mart 2024 13:58

Evet ulaşamadınız ben size geri döndüm fakat telefona bakan danışmanın konudan bir haber olduğu için problem devam ediyor.

15 Mart 2024 14:15

Merhaba,Yalçın Ö. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

15 Mart 2024 14:52

Kocaeli Kaya dan tekrar arandım fakat yine aynı şekilde garanti kapsamında olmadığını ilettiler. 5 aylık 5000 km bir aracın darbe olmadan düşme olmadan anahtarının bu şekilde kalitesiz olması ve ürününüzün arkasında olmayışınız Türkiye piyasasına yeni giren bir araç için çok olumsuz bir durum. Demek ki daha maliyetli başka bir arıza olsa yine müşterilerinizi mağdur edeceksiniz. Hiç yakıştıramadım Koskoca Çin devi Chery'e.

Chery Pro 7 alacaktım bu kadar şikayetten sonra almamaya karar verdim. Şirkette biraz vurdumduymaz olunca sıkıntı büyük. Cevaplara bakılırsa paket cevap. Sonuçta maddein p. R. C. Malı.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
24 Eylül 2024 15:29
İbrahim sonuçtan çok memnun

Chery Tiggo 7 Pro Aracımda Sorunlar Bitmiyor

İbrahim
31 Ocak 2024 22:48
Chery Tiggo 7 Pro Aracımda Sorunlar Bitmiyor
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
17 Mart 2024 11:54