Inara sonuçtan hiç memnun değil

Chakra Defolu Ürün İade Almıyor

Inara
09 Ağustos 2023 14:13

3 Mayıs tarihinde Nişantaşı City's mağazasından kampanyadan yararlanarak bir nevresim seti ve bir yatak örtüsü seti aldım. Bir süre sonra yatak örtüsünün defolu olduğunu fark ettim, örtünün kumaşının herhangi bir harekette ve temasta toz kaldırdığını gördüm. Bunun üzerine 21 Mayıs tarihinde yatak örtüsünü ürün incelemeye gönderilmesi için aynı mağazaya teslim ettim. Bunun üzerinden 1-2 hafta sonra bana incelemede üründe imalattan kaynaklı herhangi bir sorun olmadığı o yüzden iade alınamayacağı fakat değişim yapılabileceği bildirildi. Ben de o zaman daha bir ay olmadığı için malın kusurlu olmasından bağımsız olarak iade etmek istediğimi söylediğimde ürünü kampanya kapsamında aldığım için iade hakkı olmadığı söylendi (satın alırken iade hakkımın olmadığı belirtilmediği halde).

Ekte bana satılan yatak örtüsünden çıkan tozu açık ve net bir şekilde görüldüğü video var. Bu ürünün incelemeye gönderilip sorunsuz olduğuna karar verilmesi ya bu işle ilgilenen kişinin görevini yerine getirmediğini ya da incelemede dürüst davranılmadığını gösterir. Bana bir de ürün işlem görmüş o yüzden de iade alamayız dendi. Ben bu ürünü bu hale getirecek ne gibi bir işlemde bulmuş olabilirim? Ürüne herhangi bir müdahalede bulunmadım ama bulunmuş olsaydım bile, siz 6000 TL'ye tek kullanımlık yatak örtüsü mü satıyorsunuz? Biz bu ürünleri yıkamayacak mıyız? Yıkanınca ve ya daha ilk kullanımda böyle toz çıkaran bir ürüne kim bu kadar para verir? Bu ürünü ben daha Mayıs'ta aldım, 5 sene 10 sene kullanmış değilim. Ayrıca güya hipoalerjenik ürünler satıyorsunuz eğer ürünleriniz daha kullanılmadan bu haldeyse bu şekilde yanıltıcı reklam yapmanız da hukuka aykırı. Defalarca bu konuda müşteri hizmetleri ile görüştüm ve en sonunda imalat hatası olmadığını ve iade alınamayacağı belirtildi. Kullandığımda nefesimi tıkayan bir ürün sattılar yani 6000 TL çöpe gitti ve bunun sorumluluğunu üzerlerine almadıkları gibi ürünlerinin hipoalerjenik diye reklamını yapmaya devam ediyorlar.

10 Ağustos 2023 12:52 (Şikayetten 22 saat sonra)
Inara
13 Ağustos 2023 13:10

Hala tarafıma geri dönüşte bulunulmadı

Tuğçe sonuçtan çok memnun

Tuğçe
13 Kasım 2024 12:47
"Para iadesi yapıldı, teşekkürler."

Yanlış Hesaplama Ve İade Sorunu

Cesur