Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Trend Pişmanlık (Trendyol) Ve Ceva Oyalama Sorunu

17 Aralık 2023 12:39

21 Kasım'da 2023 Trend pişmanlık (Trendyol) dan sipariş verdiğim Toshiba 70 inç TV 28 Kasım'da Ceva tarafından teslim edildi. 2 Aralık'ta Vestel teknik servis kutuyu açıp kurulum yaparken panelin kırık olduğuna dair rapor tuttu. Trend pişmanlık a ilettim, değişim değil iade olur dediler, yasal olarak değişim hakkım olduğunu ilettim ve değişim istedim. Trend pişmanlık iade kodu oluşturdu Ceva lojistikten.
Ayıp ya iki haftadır ayıplı olan servis raporlu Toshiba TV yi iade alamadı Ceva. Trend pişmanlık a ulaşıyorum hep talep oluşturup oyalıyor. Ceva i arıyorum, iade kodunu istiyor, ne zaman alınacak programa bakıp dönüş sağlarız diyorlar, dedikleriyle kalıyorlar. İade kodu süresi bir hafta kaç defa kod isteyip durdum trend pişmanlıktan. Ceva te artık ürünü bir an önce alıp değişim için götürsün trend pişmanlık a.
Yemin ederim Trendyol'dan ürün aldığıma bin pişmanım. Paranızla aldığımız ürün için pişman oluyorsunuz. Ceva te ürünü teslim alacak program sunamayan bir firma. Nereden bulduk bu pişman olacağımız firmaları. Allah böyle oyalan firmalardan tüm insanları hatta canlıları korusun. Bunların kul hakkından korktuğu yok. Oyalama firmaları.
Trend pişmanlık (Trendyol) ve Ceva lojistikten şikayetçiyim. Bir ay olacak kredi kartımdan çekip sipariş vereli. Artık ürünü alıp değişim yapsınlar. Bıktım ya kuldan utanmıyorsunuz bari Allah'tan utanın.
Gerçekten pişman ettiler, ayıp ya.

18 Aralık 2023 08:56 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle sizlere doğru bilgi vermek adına CEVA Lojistik kargo takip numaranızı ya da iade kodunuzu paylaşabilirseniz memnuniyetle yardımcı olmak isteriz. Çağrı merkezimize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

18 Aralık 2023 09:01
Trend Pişmanlık (Trendyol) Ve Ceva Oyalama Sorunu

Kargo iade kodu da burada

18 Aralık 2023 09:19

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup konuyu araştırarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Çağrı merkezimize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

19 Aralık 2023 11:38

Değerli Müşterimiz, İade alımınız 26/12/2023 Salı günü gerçekleştirilecektir. Ürünlerin alıma hazır şekilde paketli olması gerekmektedir. Süreci takiben çağrı merkezimize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

27 Aralık 2023 11:51
Olgun sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2023 13:44

25 Temmuz 2025 23:05