Bekir sonuçtan çok memnun

05 Eylül 2023 21:31
Bekir'in Teşekkür Mesajı
“İlgi için teşekkürler”

Şirinevler Çetinkaya Marketten aldığım soslu kanat tavuk bozuk çıktı. 31.08.2023 tarihinde aldım ve bir gün sonra mangala gittiğimde açtım inanılmaz kötü kokuyordu. Diğer sossuz aldığım üründe bir sorun yoktu. Bozuk ürünün satmak için soslamış ve yeni tarih yapıştırmışlar. Çetinkaya müşteri hizmetlerini aradım, mağaza tarafından atanacağım söylendi ama ne arayan var ne soran. İnsanın sağlığı ile oynamayın. Bakanlığı da arayıp şikayette bulunacağım.

07 Eylül 2023 18:33 (Şikayetten 1 gün sonra)

Bekir Bey merhabalar, Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Mağazamız size ulaşmaya çalışmıştır fakat telefonunuz kapalı bildirimi alınmıştır. Tekrar aranacağınız bilgisi iletmek isteriz. Saygılarımızla, Çetinkaya Müşteri Hizmetleri

08 Eylül 2023 17:46

Bekir Bey merhabalar, Mağazamız ilgisinde memnuniyet sağlanmıştır bilgisi aldık. Geri bildiriminiz ve anlayışınız için tekrar teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Çetinkaya Müşteri hizmetleri

Bekir
Bekir
12 Aralık 2023 16:52

İlgi için teşekkürler

29 Kasım 2023 23:34
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2025 20:06

01 Eylül 2025 23:06
Son Kullanma Tarihi Geçmiş Ürünler Tekrar Satılıyor, Mağaza Denetimleri Yetersiz
son-kullanma-tarihi-gecmis-urunler-tekrar-satiliyor-magaza-denetimleri-yetersiz-2.jpg

14 Aralık 2023 13:15
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 10:10
Çetinkaya İnternet Mağazası Sipariş Ve İptal Sorunu