Carrefour SA Streçe Sarılmış Üründe Bir Sürü Böcek Var

Pelican Mall Carrefour'da aldığım üründen böcek çıktı videosu mevcut. Değiştirmek istediğimde kasiyer umursamaz tavırla 'gidin alın değiştirin' dedi. Ben söylerken utandım, o utanmadı demek ki bu olay çok fazla oluyor. Bir daha sakız dahi almam, felaket.

15 Eylül 2023 19:41 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

15 Eylül 2023 19:57

Değerli Müşterimiz, Tarafımıza iletmiş olduğunuz bildiriminizle ilgili telefonunuzdan size ulaşmaya çalışıldı; fakat ulaşılamadı. Size ulaşabileceğimiz saat dilimini bize bildirmenizi veya bizi aramanızı rica ederiz. Her türlü soru ve sorunlarınız için bize mail gönderebilir ya da 7 gün 8.00-24.00 saatleri arasında Müşteri Hizmetleri hattımızı arayabilirsiniz.

16 Eylül 2023 10:31

16 Eylül 2023 15:36

17 Eylül 2023 11:56

18 Eylül 2023 13:42

Carrefour Hellim Peynirinde Böcek Şoku!

Carrefour marka hellim peynirinden böcek çıktı. Peyniri açar açmaz üzerinde...

Carrefour'dan Aldığım Dut Kuruları Böcekli Çıktı

"Hemen dönüş sağladılar ve raflardan o parti numaralı ürünleri kaldırdıklarını söylediler ilgi alakaları için çok teşekkür ederim"

Carrefour'dan Aldığım Dut Kuruları Böcekli Çıktı

Carrefour Kozyatağından Çilek Alınmaz!

"Şikayetimi geç de olsa benim yön vermem ile kartıma puan yükleyerek çözüldü. O halde Alışverişe devam. Teşekkürler Carrefour"

"İlginiz için teşekkürler"

Tümünü Gör
Carrefour SA Dovido Furito Doğal Aromalı Kuru Üzüm

Carrefour SADovido Furito Doğal Aromalı Kuru Üzüm

Sıdıka
Carrefour SA Hayal Kırıklığı Sipariş Süreci!

Carrefour SAHayal Kırıklığı Sipariş Süreci!

Esma
Carrefour SA Çok Pis, Hijyen Yok!

Carrefour SA ÇokPis, Hijyen Yok!

Merve
Carrefour SA Ayıplı Ürün Mağduriyeti

Carrefour SAAyıplı Ürün Mağduriyeti

Gulsah
Carrefour SA Market Arabasında Hijyen Sıfır!

Carrefour SAMarket Arabasında Hijyen Sıfır!

Mine
Carrefour SA İade Talebimin Kabul Edilmesi