Carrefour SA Streçe Sarılmış Üründe Bir Sürü Böcek Var

Demirhan
Demirhan
CarrefourSA
15 Eylül 2023 19:36483

Pelican Mall Carrefour'da aldığım üründen böcek çıktı videosu mevcut. Değiştirmek istediğimde kasiyer umursamaz tavırla 'gidin alın değiştirin' dedi. Ben söylerken utandım, o utanmadı demek ki bu olay çok fazla oluyor. Bir daha sakız dahi almam, felaket.

15 Eylül 2023 19:41 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

15 Eylül 2023 19:57

Değerli Müşterimiz, Tarafımıza iletmiş olduğunuz bildiriminizle ilgili telefonunuzdan size ulaşmaya çalışıldı; fakat ulaşılamadı. Size ulaşabileceğimiz saat dilimini bize bildirmenizi veya bizi aramanızı rica ederiz. Her türlü soru ve sorunlarınız için bize mail gönderebilir ya da 7 gün 8.00-24.00 saatleri arasında Müşteri Hizmetleri hattımızı arayabilirsiniz.

16 Eylül 2023 10:31

16 Eylül 2023 15:36

17 Eylül 2023 11:56

18 Eylül 2023 13:42

Özlem
9 Mart 2025 14:47334

Carrefour marka hellim peynirinden böcek çıktı. Peyniri açar açmaz üzerinde...

Ece
3 Nisan 2025 10:44198

"Hemen dönüş sağladılar ve raflardan o parti numaralı ürünleri kaldırdıklarını söylediler ilgi alakaları için çok teşekkür ederim"

Carrefour'dan Aldığım Dut Kuruları Böcekli Çıktı

Carrefour Kozyatağından Çilek Alınmaz!

20 Nisan 2024 15:41461

"Şikayetimi geç de olsa benim yön vermem ile kartıma puan yükleyerek çözüldü. O halde Alışverişe devam. Teşekkürler Carrefour"

S. Ada
4 Ekim 2023 14:581.346

"İlginiz için teşekkürler"

Tümünü Gör
Carrefour SA Kurban Eti Hüsranı!

Carrefour SA KurbanEti Hüsranı!

Murat
Carrefour SA İçi Geçmiş Karpuz Satıyor, Kim Bilir Kaç Günlük!

Carrefour SA İçiGeçmiş Karpuz Satıyor, Kim Bilir Kaç Günlük!

Sermin
Carrefour SA Cips İçinde Belirsiz Nesne Çıktı!

Carrefour SA Cipsİçinde Belirsiz Nesne Çıktı!

Emine
Carrefour SA Ürünleri Bozuk, Çürük, Patlak