Carrefour SA Sepet Sorunu Çözülmüyor

Fırat
13 Temmuz 2024 03:40232

Carrefour SA uygulamasında ve internet sitesinde online alışverişlerde sepetiniz güncellenmiştir diyor fakat sepeti açıp alışverişi tamamlayamıyorum. Sepete tıkladığımda başa dönüyor ya da aynı şekilde bekliyor. Sitede ve uygulamanızda bir sorun var. İvedi çözülmesini talep ediyorum.

13 Temmuz 2024 08:57 (Şikayetten 5 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

13 Temmuz 2024 10:28

Değerli Müşterimiz, Tarafımıza iletmiş olduğunuz bildiriminizle ilgili telefonunuzdan size ulaşmaya çalışıldı; fakat ulaşılamadı. Size ulaşabileceğimiz saat dilimini bize bildirmenizi veya bizi aramanızı rica ederiz. Her türlü soru ve sorunlarınız için bize mail gönderebilir ya da 7 gün 8.00-24.00 saatleri arasında Müşteri Hizmetleri hattımızı arayabilirsiniz.

14 Temmuz 2024 11:54

15 Temmuz 2024 12:53

16 Temmuz 2024 11:47

16 Temmuz 2024 15:20

Carrefour Online Alışveriş - Sepete Erişememe Sorunu

Ceren
30 Eylül 2024 16:44343

"Hızlı çözüm ve destek için teşekkürler, problem hızlıca halledildi"

Carrefour SA Online Sipariş İçin Sepete Giremiyorum

Roza
28 Eylül 2024 13:49361

Carrefour SA site alışverişinde sepete giremiyorum. Sepete ulaşamıyorum. Ürünleri sepete eklediğimde sepet butonuna bast...

Tümünü Gör
Carrefour SA Böcekli Makarnalar Makaroma!

Carrefour SA BöcekliMakarnalar Makaroma!

Ümmügülsüm
Carrefour SA Kötü Sipariş Teslimatı

Carrefour SA KötüSipariş Teslimatı

Birkan
Carrefour SA Sipariş İptali!

Carrefour SA Siparişİptali!

Murat