Metin sonuçtan çok memnun

06 Eylül 2024 11:28
Metin'in Teşekkür Mesajı
“Carrefour SA müşteri hizmetleri personeline teşekkür ederim problemi çözmek için hızlı gayret gösterdiler. Teşekkürler”

Dün Carrefour SA'dan online sipariş verdim. İçinde dondurma siparişim de vardı. 16.30-19.30 arası teslim edilecek sipariş 18.30 gibi geldi ve paketleri açtığımda dondurmalar pert olmuş şekilde gördüm. Kutu olan tamamıyla çöp olmuştu. Görsel olarak resmini çektim gönderdim. Bugün bana dönüş yapıp dondurmaları alabilir miyiz iade için diyorlar. Bekleyecek bir ürün olmaması sebebi ile aktı gitti, çöp oldu. Carrefour SA alışveriş yapılacak bir market değildir.

06 Eylül 2024 11:28 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

Metin
Metin
06 Eylül 2024 14:16

Mesut
Mesut

Vallahi ben de aldım palamut balığı sizin gibi bizde rezil olduk

Burcu sonuçtan memnun

21 Eylül 2024 07:16
"Buraya yazdıktan sonra hızlıca sorunumu çözdükleri için teşekkür ederim, Ancak yine de hem tekrarlayan kalite problemleri, hem canlı yardımla sonuç alınamaması sebepleri ile bundan sonra online alışverişlerde kullanmayı düşünmüyorum."
Carrefour SA İnsan Sağlığı İle Oynuyor!
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
28 Nisan 2025 18:16