Seydi sonuçtan çok memnun

Carrefour Çeşme Şifne Şubesi, Müşteriyi Fiyat Konusunda Yanıltıyor.

Carrefour Çeşme Şifne Şubesi, Müşteriyi Fiyat Konusunda Yanıltıyor.
30 Mart 2024 19:19
Seydi'nin Teşekkür Mesajı
“Şifne Mahallesi Carrefour mağaza müdürü Gül Hanım'a yakın ilgisi için çok teşekkür ederim”

Carrefour mağazası ilan ettiği fiyattan satış yapmak istemedi. Ürünün raftaki etiketi ile kasadaki etiket fiyatı arasında fark vardı. Bugün saat 15'te dolaylarında Carrefour Çeşme Şifne Mahallesi'indeki markete gittim.
Bira dolabında fiyat etiketinde 58 TL yazan birayı fiyatını uygun gördüğüm için 9 adet almak istedim. Ancak kasaya gittiğimde kasiyer kadın fiyatın 58 değil 65 TL olduğunu söyledi.
Ben daha önce de bu mağazada aynı şekilde raf ve kasa fiyat uyuşmazlığı yaşamıştım. Önceki olay benim lehime çözümlenmişti.
Bunu kasiyer kadına anlattım ve ilan ettikleri fiyattan satış yapmaları gerektiğini söyledim. Kendisi yetkili olmadığını söyledi ve bir başka kadın çalışanı çağırdı. Gelen Kadın da olayı idrak edemedi. Beni bu şekilde geri çeviremeyeceklerini, müşteri rafta gördüğüm fiyattan ürün Almaya hakkım olduğunu, Aksi takdirde bunun müşteriyi yanıltmak veya aldatmaya yönelik bir hareket olacağını söyledim. Israr edince bir erkek yetkili geldi oldukça. İri yarı olan ve ismini sorduğum halde söylemekten kaçınan bu kişi kaba bir şekilde, böyle bir hakkımın olmadığını ancak bir tek ürün satın alabileceğimi söyledi. Ben de ismini sormanın bir hata olmadığını, diğer iki kadın çalışanın isimliklerinde adlarının yazılı olduğunu, ancak kendisinin adının yazılı bulunmadığını söyledim. Sinirlenerek ismini söylemeyeceğini, bunu sormanın suç olduğunu, Mahkemeye kadar götürebileceğimi söyledim.
Ben de daha önce yine bu markette ay, mağdur edilmediğimi ve ürünü gördüğüm fiyattan almam gerektiğini ısrarla söyledim.
Vazgeçmediğimi görünce 15 dakika gibi bir süre sonunda ikna oldu ve ürünü raftaki fiyattan sattı.
Ancak sinirli ve kaba tavrını sürdürerek, kimseyi tehdit edemeyeceğimi söyledi.
İsim sormanın tehdit olmadığını, Hastanede yönetici olduğumu, Kalite Standartları gereği zaten çalışanın isminin isim etiketinde yazması gerektiğini, tüketici olarak haklarımın bulunduğunu, gerekirse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağıma söyledim.
Sorumlu her yere şikayet edebileceğimi, elimden ne gelirse yapmamı söyledi.
Ben de mağaza girişinde bulunan balık standının yaydığı kötü kokunun şikayetime rağmen hala giderilemediğini, marketin kalite ve müşteri memnuniyeti politikası anlamında ciddi eksiklerinin bulunduğunu ve bu işin takipçisi olacağımı söyledim.
İsmini öğrenemediğim erkek sorumludan şikayetçiyim.
Konunun incelenmesini, sorumlu hakkında gerekli disiplin işleminin yapılmasını, tarafıma yazılı ya da telefon yoluyla bilgi verilmesini rica ederim

30 Mart 2024 19:24 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

31 Mart 2024 10:21

Carrefour müşteri hizmetleri temsilcisi çok hızlı bir şekilde telefon ile dönüş yaptı. Olayı tüm detayları ile kayıt altına aldı. Süreç sonunda bilgi vereceklerini ifade etti. Carrefour gibi sektöründe kendini kanıtlamış bir firmanın, sahada kurum itibarının ve müşteri güveninin zedelenmesine izin vermeyeceğine ve sorunu çözeceğine inancım arttı. Teşekkür ederim.

01 Nisan 2024 15:45

Şifne Mahallesi Carrefour mağazası müdürü Gül. Teşekkürler...

01 Nisan 2024 15:46

Aslı
06 Ocak 19:42
Asli sonuçtan çok memnun

Asli
17 Ekim 2024 11:46
"Hem mağaza müdürü hem de Carrefour SA müşteri temsilcisi arayıp durumu açıkladı ve yaşanan tatsız olaydan dolayı üzgünlüklerini bildirdiler. Çok hızlı dönüşleri için teşekkür ederim. Şubelerinde böyle bir olay daha yaşamamak dileğiyle."
Carrefour SA'da Kedi Maması Alırken Yaşanan Fiyat Ve Nezaket Sorunu
Nagihan sonuçtan çok memnun