Caner sonuçtan hiç memnun değil

Cambly Tutor'un Engellemesi Hk. (ders Planının Gözükmemesi)

08 Şubat 2024 00:11

Merhaba,
Cambly de ingilizceni geliştirmek için kendine uygun bir hoca bulmak oldukça zor. Uygun bir hoca bulduktan sonra düzenli olarak ders yaptığım hoca beni engelledi. Bunu Cambly yardıma yazdım. Neden engellendiğimi öğrenmek istediğimi ve mağduriyetimin giderilmesini istedim. Gelen cevap" Eğitmenlerimiz takvimlerini kendileri yönetiyor ve yararlı olabilecekleri öğrencileri seçebiliyor." Bu cevaba kesinlikle katılmıyorum. Hocaların Türkiye'deki öğrencilerden kazandıkları ücretler az olabileceği için engellediklerini düşünüyorum. Şu an tekrar hoca arama sürecine girdim. Zaman kaybetmemin yanı sıra bu süreç motivasyon düşüklüğüne neden oluyor. Mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.
Özel bir hocayla biraz daha fazla bir ücretle ingilizcenizi daha iyi geliştireceğinizi düşünüyorum. Cambly eskisi gibi verimli olmuyor.

08 Şubat 2024 10:48 (Şikayetten 10 saat sonra)
08 Şubat 2024 11:03

Konuyla ilgili cevap yazıp 60 dakika hediye etmek çözüm değildir. Konuyla ilgili benim mağduriyetim devam etmektedir.

08 Şubat 2024 17:04
08 Şubat 2024 17:08

Zaten düzenli olarak dersimiz vardı. Tutor beni engellediğinde otomatik olarak bütün dersler iptal oldu. Konuyu saptırarak çözüm üretmeye çalışmanızı rica ederim.

09 Şubat 2024 08:31
09 Şubat 2024 08:38

Problem: uzun süredir ders yaptığım hocanın takvimi kapatması. Bana yazdığınız cevaplar çözüm değil. Sürecin nasıl olduğunu anlatıyoruz. Çözüm sunamadığınızdan dolayı Lütfen cevap yazmayınız. Şikayetim Cambly platformunu yeni tercih edecek kişilere yol göstereceğini düşünüyorum.

Murat
Murat

Kesinlikle Hoca bulmak imkansız hale geldi nedenini bilmiyorum fakat İngilizce pratik yapdan bile otomatik hoca bulamıyorum sürekli ret geliyor. Yıllık haftada 5 gün aldım uygulamayı kullanamıyorum artık.

Caner

Eskiden hocaların puanları gözüküyordu. İyi hoca bulmak kolaydı. Puanlamayı da kaldırdılar iyi hoca bulmak oldukça zorlaştı. Farklı yeni bir hocayla bir hafta ders yaptım. Dışarıda rüzgarlı bir yerde derse girmiş. Doğru düzgün rüzgar sesinden ders yapamadık. Hocaların çoğu gevşek sadece amaçları para kazanmak olmuş.

Zeynep
10 Ocak 2024 13:27

Gülşah
22 Ağustos 2023 17:23
Cambly De Derslerin Telafisi Eğitmen Kaynaklı Olsa Bile Yapılmıyor.

Dersin Aniden Sonlandırılması Ve Yetersiz Destek Nedeniyle Hayal Kırıklığı

Cemile