Esra sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 09:28

Byelyafashion isimli Instagram sayfasını gördüm ve iki elbise sipariş ettim sitelerinden. Geldi fakat birinin hem kumaş türünü beğenmedim, naylon gibiydi hem de iç gösteriyordu. Diğer elbiseyi beğendim, kullanacaktım, sadece birini iadeye gönderecekken hayal kırıklığı ile diğerini de göndermek zorunda kaldım. 30 derecede yıkamama rağmen boya verdi ve iki renkli olan elbisenin rengi dağıldı ve elbisenin boyu çekti. Firmadan o boya akıtma olayı olmadan önce değişim yapmalarını istedim fakat o da öyle olunca tekrar satın almak istemeyip iade talebinde bulundum, ürünleri ertesi gün gönderdim. İade olunca kargo 110 TL kesilecek dediler başta, değişim olursa 220 TL olacaktı. Ama ben iademi istiyorum deyince 220 TL kesileceği söylendi. Değişimde 220 TL idi? Ekran fotoğrafları mevcuttur, bakabilirsiniz. İade almamak için türlü türlü bahanelere gerek yok ve ayrıca tek kargo ücreti 110 TL, neden 220 ödemem gerekiyor, bir daha asla diyorum, helal etmiyorum hakkımı.

26 Ağustos 2024 20:53

İşlerine gelmeyen bir şeye karşı susuyorlar, maalesef cevap veren bir firma değil, ben hakkımı helal etmiyorum. Ürün yıkar yıkamaz boya verdi ve soldu, diğer ürün zaten incecik iç gösteriyor. Hatalı oldukları halde kargo ücreti kestiler 200 TL, yazık gerçekten müşteri kaybediyorlar.

05 Ağustos 2024 22:46

28 Haziran 2024 13:47
By Tuğçe Kaya İade Hakkı İhlali Ve Kalitesiz Ürün Teslimatı
Canan sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 15:02

19 Haziran 2025 23:16
20-gundur-teslim-edilmeyen-elbise-ve-ucret-iadesi-yapilmiyor-2.jpg

15 Eylül 2023 16:30
Byelha Fashion Görseldeki İle Alakasız Ürün Gönderiyor.
Byelha Fashion Görseldeki İle Alakasız Ürün Gönderiyor.