Buderus Aldığım Kombi Bozuk Çıktı!

Buderus Aldığım Kombi Bozuk Çıktı!
05 Kasım 2023 09:51

14.10.2023 tarihinde devreye alınan gb62 kombimizi 3 seferdir servisi arızaya çağırıyoruz ve hiçbir arızayı gidermeden gidiyorlar. İlk arıza kaydına gelen servis elemanı ki daha birkaç günü geçmiş kombinin, arıza garantiye girmiyor deyip bizden 400 TL aldı ve gitti. Diğer gün arıza aynı ikinci sefer geldiğinde, arızayı hallettim tamamdır deyip gitti, kombi arızayı gene aynı üçüncü sefer geldiğinde kombi sizin daire elektriğinde sıkıntı var ondan yapıyor dedi ki elektrikçi gelip baktık sıkıntı yok ama kombi arızası gene aynı bugün gene servisi aradık halletmemiz bu sıkıntıyı niye yapmadan gidiyorsunuz dediğimizde, biz fabrikadan parça istedik. Gelsin gelip halledeceğiz diyorlar peki madem kombini parçası giymiş niye bugüne kadar bize söylemediler ve bizi bu kadar getirip götürdüler tabiri caizse yanılttı niye şimdiye kadar parça istemediler neyi bekliyorlardı bu kombini sahibi varsa ricamdır, bizim bu mağduriyetimizi giderin ve böyle kişilere servisi vermeyin gidip bizim gibi müşterileri ne mağdur etsinler ne de yanıltsınlar!

05 Kasım 2023 11:38 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

05 Kasım 2023 11:41

Bir an önce bu problemi çözmenizi istiyorum mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

05 Kasım 2023 23:44

Göründüğü gibi arkalı kombi bir an önce çözüm istiyorum aynı hata

09 Kasım 2023 12:18

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

Barıs
Barıs

Benim de kullandığım Buderus gb62 marka çok sık 6A arızası yaşadım lakin ne yapıldıysa çözüm bulunamadı en son baca sistemini ve ateşleme tertibatını değiştirdiler çok şükür uzun süredir 6A arızası vermiyor. Bilginize.

Faik sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Olmayan Masraflar Ve Yetersiz Servis Deneyimi

24 Şubat 2025 11:38
Garanti Kapsamında Olmayan Masraflar Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Kombi Arızaları Ve Yüksek Tamir Maliyetleri Mağduriyeti

Barış
07 Kasım 2024 22:42
Keziban sonuçtan hiç memnun değil

Buderus Gb062 Kombi 6A Arızası

Keziban