Sardar sonuçtan hiç memnun değil

Komisyoncular Tarafından Mağdur Edildim: Paramı Geri İstiyorum!

Komisyoncular Tarafından Mağdur Edildim: Paramı Geri İstiyorum!
29 Aralık 2024 12:18

BTCTURK de bir hesap oluşturduk bunu 2 komisyon cu arkadaş ile birlikte yaptık. Bunların isimleri G***** u***** ve ç**** ç******* İlk başta her şey yolunda gidiyor gibiydi. Daha sonra bu komisyon cu lar benden yatırım için daha fazla para yükleme yapmak gerekir dediler. Bende fazla param olmadığını söyleyince beni azarladı lar. Sonra banka hesabımda ne varsa yükleyelim dediler. Beraber yükledik. İşlem 24 saat içinde sonuçlanır dediler. İşlem sonuçlandı. Bende hesaptaki paramın hepsini yatırdığımızı ve sigara param dahi kalmadığını söyledim. G***** u***** adlı komisyon cu beni azarladı. Senin bütün paranı çekmen gerekiyor dedi. Yani beni kovdu. Bende tamam o zaman paramı çekelim ben çıkıyorum dedim. G***** işlem leri yaptı. Bir gün sonra paranı çekebilirsiniz dedi. Bir gün sonra hiç hesapta olmayan sigorta poliçesi diye bir şey uydurmuş lar paranı çekmek için 275 dolar yatırman gerekiyor dedi. G***** u***** benim hiç param kalmadığını söyledim. O zaman paranı çekemezsin dediler. Sonuç olarak param hala ticaret uygulamasında kaldı. Paramın iadesi ni istiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

29 Aralık 2024 12:46 (Şikayetten 28 dakika sonra)
31 Aralık 2024 09:13

Hesabım daki paramı alamadığım için çözüm sağlanmadı

Elif
Elif

Merhaba aynı durumu bende yaşıyorum. Öncelikle BTCTURK ün bu gibi paravan bir aplikasyonla iş yapmasına şaşırdım. Öncelikle ticaret aplikasyonundan BTCTURK aracılığıyla paramı çekmeme izin vermeseydi bu durumlar yaşanmazdı. Bence BTCTURK güvenilir değil.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Kripto Platformunda Yaşanan Güven Krizi

17 Mart 2025 01:06
Kripto Platformunda Yaşanan Güven Krizi

Yusuf
26 Mayıs 2024 03:26
BTCTURK Yatırım Hesabına Konulan Bloke Hakkında Şikayet
Ali sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2023 22:37
BTCTURK Kategorileri