Yusuf
26 Mayıs 2024 03:26

BTCTURK Şirketiniz Aracılığıyla Açtığım Borsa Hesabına Koyulan Hukuksuz Bloke

07.05.2024 tarihinde açmış olduğum BTCTURK hesabına, dünya borsa uygulamasına alt limit olarak belirlenen 8000 TL yatırdım. Hesap bakiyem kısa sürede artış gösterince, bonus kazandığım ve bonusu kullanabilmek için en az 5000 USD ödemem gerektiği konusunda bir e-posta aldım. Yatırım danışmanı olarak arayan kişi, bunun çok önemli bir işlem olduğunu, eğer bu bonusu yatırırsam daha kârlı işlemler yapabileceğimi ve daha hızlı para çekimi gerçekleştirebileceğimi söyledi. Bana pek inandırıcı gelmedi. Bu söyledikleri bonus işlemi için 5000 USD yatırmayınca borsa hesabıma hukuksuz bloke koydular. Nedenini sorduğumda müşteri danışmanı, sigorta yaptırılması gerektiğini ve 3000 USD yatırmam gerektiğini, bu ayın sonuna kadar ödemezsem ticaretten men edileceğimi söyledi. Yatırımcıyı mağdur etmeye yönelik bir sistemle karşı karşıya olduğumu düşünüyorum. Yaptığım araştırmalar, bana ulaşan ve adınızı kullanan kişilerin tamamen sahte profiller olduğunu gösterdi. Bu bir suçtur. Suç duyurusunda bulunuyorum. Hukuk önünde sorumlular hesabını vermelidir. Uygulamanız aracılığıyla yatırdığım paraların derhal tarafıma iade edilmesini istiyorum.

26 Mayıs 2024 03:29 (Şikayetten 3 dakika sonra)

BTCTURK Hesabımın Silinmesini Ve Bilgilerimin İmhasını İstiyorum

26 Mart 2025 09:39
İsmihan sonuçtan hiç memnun değil

BTCTURK Yatırımlarım Sonrasında Hesabım Kapatıldı, Paramı Alamıyorum!

İsmihan
28 Nisan 2025 12:58
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

BTCTURK'te Yanlış Ağa Gönderilen Kripto Paralar İçin Uzun Bekleyiş

Abdullah